İKİLİ ROLLERİNE POLİGONDA HAZIRLANDI... 

Menderes Samancılar ise İlk Kez Mafya Babası Rolünde!

Yönetmenliğini Raşit Çelikezer’in yaptığı senaryosunu Nuri Özgül ve Şenol Zencir’in yazdığı yapımcılığını Selin Altınel’in üstlendiği başrollerini Menderes Samancılar, Ali Sürmeli, Ayhan Taş, Burak Satıbol, İsmail Demirci, Burcu Binici, Abidin Yerebakan, Barış Başar, Ömer Gecü, Erdal Cindoruk,  Emre Kentmenoğlu ve Ayşen Sezerel’in paylaştığı komedi filmi “Babaların Babası”iki usta oyuncuyu bir araya getirdi. İkili rollerine poligonda hazırlanırken çekimlerde 500 adet kuru sıkı kurşun kullanıldı.


Mafyanın karanlık dünyasını farklı ve esprili bir dille yansıtan “Babaların Babası”için Menderes Samancılar ve Ali Sürmeli birlikte kamera karşısına geçti. İkili zorlu çatışma sahnelerinin hakkını verebilmek için atış poligonunda toplamda 6 saat alıştırma yaptılar. İlk kez poligonda atış talimi yapan usta oyuncular artık bu sayede hedefi bile şaşırmaz hale geldiklerini belirttiler.


Çekimleri 3 ay once İstanbul’da tamamlanan ve 500’ü aşkın kuru sıkı merminin kullanıldığı filmin konusu ise şöyle;

İstanbul yeraltı aleminin raconunu kesen, Babaların Babası Necdet Çetin (Menderes Samancılar) birlikte iş yaptığı diğer mafya babalarının arkasından iş çevirdiğini öğrenir. Çetin, onlara bir dersvermekiçin harekete geçer. Hazırladığı sürprizin en büyüğü ise uzun yıllardır herkesten sakladığı oğludur. Ancak konservatuar mezunu olan Berk(İsmail Demirci) balettir. Hiçbir şeyden haberi olmayan genç adamın en büyük hayali ise baş balet olmaktır. Balerin kız arkadaşı ile birlikte mütevazı bir hayat süren Berk kendini bir anda mafya babalarının hesaplaşması içinde bulur. Üstelik onların en büyüğü ve en korkulanı kendi öz babasıdır.

 

Eğlenceli senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosu ile“Babaların Babası” 22 Nisan’da vizyonda!

Editör: TE Bilisim