Big Game/ Büyük Oyun

 



BüyükOyunbaşlıyor!


İngiliz romancı Dan Smith ‘in Büyük Oyun isimli romanı Net Genç etiketiyle tüm kitapçılarda yerini aldı. Finlandiyalı Yönetmen Jalmari Helander’in isesinemayauyarladığıaynıisimlifilminbaşrolündeSamuel L.Jackson ve Ray Stevenson gibi aktörler ile birlikte Türk oyuncu Mehmet Kurtuluş da oynuyor.


Ormanda kamp yapmakta olan Oskari, esrarengiz bir uçağın kamp alanı yakınlarına düşürülmesi sonucunda Amerikan Başkanı ile tanışır.FakatAmerikanBaşkan’ınınbudurumdakurtarılması gerekmektedir. Oskari, kontrolü ele geçirerek Başkan Moore’un kurtarılmasına yardım eder.  Dünyanın en güçlü adamı soğuk Finlandiya ormanlarında genç bir çocuğun korumasıyla hayatta kalabilir mi?

 

VizyonTarihi       3 Temmuz 2015

Yönetmen          Jalmari Helander

Oyuncular          Samuel L. Jackson, Onni Tommila, Ray Stevenson

Tür                      Macera

Ülke                     A.B.D

 

https://www.youtube.com/watch?v=uIL0vMn7Mmo&feature=youtu.be

 

 

SİCCİN 2




Yapımını Muhteşem Film’in  yönetmenliğini Alper Mestçi'nin gerçekleştirdiği; Türkiye'de 2014 yılının en iyi korku filmi olarak seçilen ve birçok ödül alan, Türk korku filmi olarak Avrupa'da da ses getiren Siccin serisinin devam filmi olan Siccin 2 "Her Canlı Ölümü Tadacaktır", 10 Temmuz'da The Moments Entertainment dağıtımıyla vizyonda olacak.

Musallat filmlerindeki başarısından sonra Siccin ile korku filmlerindeki ustalığını bir kez daha gösteren Alper Mestçi, serinin ilkinde olduğu gibi bu kez de aile dramıyla korkuyu harmanlıyor. Issız Cuma Mezarlığı’nda geçen gerçek bir hikayeden esinlenilen hikayesi ile "İslami Korku" öğelerini seyircisiyle buluşturacak filmin çekimleri Çanakkale’nin Yenice İlçesi, Namazgah Köyü, Nevruz Köyü ve Issız Cuma Mezarlığı’nda gerçekleştirildi.

Şeyda Terzioğlu, Bulut Akkale, Ece Edibe Baykal, Reyhan İlhan, Yavuz Çetin ve Seda Oğuz’un başlıca rollerde olduğu filmin senaryosu Alper Mestçi ve Ersan Özer’e ait. Siccin 2'nin görüntü yönetmenliğini Feza Çaldıran yaparken, müzikler de ise Reşit Gözdamla imzası yer alıyor.

10 Temmuz’da vizyonda olacak filmin özeti ise şu şekilde;

Hicran ile Adnan mutlu bir evlilik sürdürürken 2 yaşındaki oğullarını bir kaza sonucunda kaybedince hayatları alt üstü olur. Aynı evde yaşamaya devam etseler de artık iki yabancıdırlar. Hicran bunun üstüne bir de açıklanması mümkün olmayan olaylar yaşamaya başlayınca psikolojisi daha da bozulur. Sonunda bir Hoca'ya gider ve ikinci kanından bir kadının ona "41 dikiş" adında bir büyü yaptırdığını öğrenir. Büyülerin en kuvvetlisi olarak bilinen "41 dikiş büyüsü" 41 farklı niyetle yapılabilmektedir. Hicran'ın büyüyü çözebilmesi için yapan kişiyi bulması ve 41 niyetten hangisine niyet ettiğini öğrenmesi şarttır. Bu arayış onu hayal bile edemeyeceği gerçeklerle yüz yüze getirir

Künye:

Oyuncular: Şeyda Terzioğlu, Bulut Akkale, Ece Edibe Baykal, Reyhan İlhan, Yavuz Çetin ve Seda Oğuz

Yönetmen: Alper Mestçi

Yapımcı: Muhteşem Tözüm

Görüntü Yönetmeni: Feza Çaldıran

Müzik: Reşit Gözdamla

 

https://www.youtube.com/watch?v=bKEiQKYQHGk

 

 

PAPER TOWNS/KÂĞITTAN KENTLER




Başarılı aktör Nat Wolff ve aktris Cara Delevingne’in başrollerini paylaştığı KAĞITTAN KENTLER, John Green’in çok satan romanından beyaz perdeye uyarlandı. KAĞITTAN
KENTLER, kapı komşusu güzeller güzeli Margo’ya (Delevingne) aşık olan, romantik ve çalışkan genç Quentin (Wolff) ‘un hikayesini anlatıyor. Çocukluklarında iyi arkadaş olan ikili, biraz büyüdüklerinde eskisi kadar yakın olmazlar. Lise hayatlarının sonlarına doğru, Margo, Quentin’i bir dizi eşek şakasına dahil olacağı uzun bir gecede yanında olmasına ikna eder.

Ancak ertesi gün Margo, arkasında ipucular bırakarak ortadan kaybolur.  Quentin ve arkadaşları onu bulmak için bir uzun yola çıkarlar. Bu komik ve içten, arkadaşlığın gerçek gücünü keşfedeceğiniz, filmin yönetmeni Jake Schreier.

“KÂĞITTAN KENTLER,  birini zihninde romantikleştirmenin onu nasıl insanlıktan çıkaracağının hikâyesi” diye filmin ana temasını açıklıyor John Green. “Quentin, Margo’nun bir insandan daha fazlası, bir mucize olduğunu düşünmektedir ancak bunun yıkıcı etkisini daha sonra fark edecektir. Margo’nun soyadı Spiegelman, bu ayna ustası anlamına geliyor ve bence insanlar Margo’ya baktıklarında sadece Margo’yu değil, kendi yansımalarını da görüyorlar.

 

Vizyon Tarihi              24 Temmuz 2015

Yönetmen                   Jake Shreier

Oyuncular                  Cara Delevingne, Nat Wolff, Halston Sage

Tür                              Macera, Romantik, Dram

Ülke                            A.B.D

 

https://www.youtube.com/watch?v=TjoQBWvxvU4 – Fragman 2

 

https://www.youtube.com/watch?v=0ZcdclRZuUA – Fragman 1