Snoopy ve Charlie Brown Peanuts Filmi / 13 Kasım



SNOOPY VE CHARLIE BROWN PEANUTS FİLMİ

3 BoyutluAnimasyon

VizyonTarihi: 13 Kasım 2015

Yönetmen: Steve Martino

Senaryo: Charles M. Schulz’un çizgi romanından esinlenen

Producers: Craig Schulz, Bryan Schulz, Cornelius Uliano, Paul Feig, Michael J. Travers

Charlie Brown, Snoopy, Lucy, Linus vesevilen “Peanuts” çetesi, onları hiç görmediğimiz 3 boyutlu halde beyazperdeye geliyor. Charlie Brown, en iyi arkadaşı olan Snoopy ile birlikte, baş düşmanı Kırmızı Baron’u alt etmek için epik bir yolculuğa çıkıyor. Charles M. Schulz’un hayal gücü ve BUZ DEVRİ filmlerinin yaratıcılarından, SNOOPY VE CHARLIE BROWN PEANUTS FİLMİ her ezilen kişinin şansının dönebileceğini kanıtlıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=6lE0RL4kmkw  TR Altyazı

https://www.youtube.com/watch?v=fL7sXud8Uj4 – TR Dublaj

 

 

Hunger Games: Mockingjay Part 2 / Açlık Oyunları Alaycı Kuş Bölüm 2 / 20 Kasım


Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 2

Dünya çapındaki “Açlık Oyunları” serisinin fırtınası, seyirciyi etkisi altına alarak, 2.2 milyar dolarlık hasılata ulaşmış durumda.
Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2 KatnisEverdeen (Jennifer Lawrence) ‘in her şeyin sadece hayatta kalmak değil aynı zamanda geleceğini şekillendireceğini anlamasını, bu güçlü finalde beğenimize sunuyor.

Katniss, Panem ulusuyla tam teşekküllü bir savaş içerisindeyken Başkan Snow (Donald Sutherland) ile yüzleşiyor. Yakın arkadaşları Gale (LiamHemsworth), Finnick (Sam Claflin), Peeta (JoshHutcherson)  ve bir grup ile birlikte Panem halkına özgürlüklerini kazanmalarında yardımcı olabilmek için hayatlarını tehlikeye atarak 13.Bölge’den ayrılırlar. Görevin amacı Katniss’i ortadan kaldırmayı kendine takıntı hale getirmiş Başkan Snow’a suikast düzenlemektir. Ölümcül tuzaklar, düşmanlar ve manevi tercihler, Katniss’i hiç bir arenada olmadığı kadar zorlayacaktır.

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 2, Peter Craig ve Danny Strong’un senaryosunu yazdığı filmin yönetmen koltuğunda Francis Lawrence oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda, Oscar ödüllü Jennifer Lawrence, JoshHutcherson, LiamHemsworth, WoodyHarrelson, Elizabeth Banks, Oscar ödüllü Philip SeymourHoffman, Jeffrey Wright, WillowShields, Sam Claflin, JenaMalone, StanleyTucci ve Donald Sutherland bulunuyor. Seriye Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 1’de katılan oyuncular ise Oscar ödüllü JulianneMoore, Mahershala Ali, NatalieDormer, WesChatham, Elden Henson ve EvanRoss

Vizyon Tarihi                          20 Kasım 2015
Yönetmen                              Francis Lawrence
Oyuncular                              Jennifer Lawrence, JoshHutcherson, LiamHemsworth
Tür                                          Macera, Dram, Bilimkurgu
Ülke                                        ABD

https://www.youtube.com/watch?v=Wd-_cCFmBnc

 

Bridge od Spies / Casuslar Köprüsü -27 Kasım




Casuslar Köprüsü

Tarihsel olaylardan esinlenilmiş bir James Donovan hikayesi olan bir Fox Pictures/DreamWorks Pictures yapımı, dramatik gerilim türündeki film “Casuslar Köprüsü” , Brooklyn’de bir sigorta avukatının kendisini bir anda Soğuk Savaşın ve Sovyetler tarafından ele geçirilen Amerikalı U-2 pilotunun değişimi için olacak pazarlığın ortasında bulmasını konu alıyor.

Üç Akademi Ödülü sahibi Steven Spielberg’in yönetmenliğini yaptığı filmin başrollerinde iki Oscar ödülü bulunan TomHanks avukat James Donovan rolünde, ona üç Tony Ödülü ve iki Olivier Ödülü bulunan Sovyet ajanı RudolfAben rolündeki Mark Rylance eşlik ediyor.

            ~ GERÇEK OLAYLARDAN ESİNLENİLEN İNANILMAZ HİKAYE ~        

 1950 yıllarında soğuk savaşın henüz başlarında, Birleşik Devletler ile Sovyetler Birliği arasındaki tansiyon yükselmeye başlamıştır. Bunun üzerine FBI, New York’ta yaşayan bir Sovyet ajanı olan RudolfAbel’i(Mark Rylance) tutuklar. Rusya’ya gizli kodlu mesajlar atmaktan suçlanan Abel ülkesine iadesini ister fakat FBI uzlaşmaya sıcak bakmaz ve federal hapishanede mahkemesini beklemesine karar verir.

Hükümet, Abel’i savunması için bağımsız bir avukat atanmasına karar verir ve Brooklyn’de bir sigorta avukatı olan James Donovan’a teklif götürür. Nuremberg davalarında savcılık görevi yapmış olmasına rağmen Donovan, bu büyüklükteki davalarda çok tecrübesiz olduğunu düşündüğü için, davayı üstlenmeye pek de istekli değildir. Ayrıca savunulmasıistenilmeyen birine avukatlık yapmak onu toplumda tanınır hale getirecek ve kendisini, hatta ailesini potansiyel bir tehlike altına sokacaktır.

 

Vizyon Tarihi               27 Kasım 2015

Yönetmen:                  Steven Spielberg

Oyuncular:                  TomHanks, Austin Stowell, Amy Ryan

Tür                              Gerilim, Dram

Ülke                             ABD

https://www.youtube.com/watch?v=lHcP8Ula8d0

Editör: TE Bilisim