YAŞANMIŞ BİR OLAYDAN SİNEMAYA AKTARILAN ZERK’İN AFİŞİ DE SIRADIŞI!

Gerçek bir hikâyeden beyazperdeye uyarlanan “ZERK” filminin geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanının ardından afişi de görücüye çıktı. Özgün hikâyesiyle psikolojik gerilim alanında Türk sinemasına farklı bir soluk getirecek olan “ZERK”, 21 Aralık’tan itibaren sinema salonlarında olacak…

Başrollerini ünlü oyuncular Ahu Sungur ve Ergün Demir’in paylaştığı filmin kamera arkası görüntüleri ise önümüzdeki günlerde paylaşılacak.

KURTLAR VADİSİ’NİN ZÜLFİKAR AĞA’SI KONUK OYUNCU OLDU!

Oyuncu kadrosunda Ahu Sungur, Ergün Demir, Açelya Elmas, Ali Ertem, Semra Dinçer, Arzu Suriçi, Taner Bahadır, Pervin Ünalp ve Funda Eskioğlu’nun paylaştığı filmde ayrıcaKurtlar Vadisi dizisinde “Zülfikar Ağa” karakterine hayat veren Halil İbrahim Kalaycıoğlu ileusta oyuncular Kahraman Sivri ve Bülent Seyran konuk oyuncu oldu.

Senaryo yazarlığını ve yönetmenliğini Battal Karslıoğlu’nunyaptığı filmin yapımcılığını ise Trio Grup PicturesA.Ş.’den Ali Ertem ve Murat Aktunalı üstlendi.

 

1986 yılında yaşanan gerçek bir olayın anlatıldığı “ZERK” filminin konusu ise şöyle:

*Kızı gölde boğularak ölen Fatma hemşire,  bir süre sonra ölmediğini ve uyuduğunu düşünerek kızını mezarından çıkarıp evine getirir. Akli dengesini günden güne yitirenkadın, sonunda kendini asarak intihar eder.

*Fransa’daUyku bozukluğu tedavisi gören ve hafızasını büyük ölçüde yitirmiş olan birAdam, yıllar önce yaşanmışbu olayı kâbuslarında görmeye başlar.

*Peki hiçbir ilgisi olmadığı halde bu yaşananları nedengörmektedir?

*Hayatını alt üst eden bu kâbustan kurtulmanın yolları arayan Adam, Fransa’dan Türkiye’ye gelerek çareyi yıllar önce yaşanmış bu olayı araştırmakta bulur…


FİLMİN KÜNYESİ:

Battal Karslıoğlu

Yapım : TrioGrup Pictures A. Ş.

Yapımcı : Ali Ertem ve Murat Aktunalı

Oyuncular: Ahu Sungur, Ergün Demir, Açelya Elmas, Ali Ertem, Arzu Suriçi, Taner Bahadır, Pervin Ünalp, Funda Eskioğlu ve Semra Dinçer

KonukOyuncular: Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Kahraman Sivri ve Bülent Seyran