Spring Breakers, dört çekici üniversite öğrencisi Brit, Candy, Cotty ve Faith’in heyecanla bekledikleri bahar tatilinde yoldan çıkmalarını anlatıyor.

Filmin yönetmeni tuhaf ve farklı dünyaları tasvir etmeyi seven Harmony Korine.
 
Selena Gomez, Vanessa Hudgens ve James Franco’nun daha önce hiç görmediğiniz yönlerini göreceksiniz.
 

Korine  ile başka bir projede arkadaş olan  James Franco her zaman onunla çalışmak istediğini belirtiyor ve “Onunla her zaman çok iyi anlaştım. Bir gün ‘Bir sonraki projemizin ne olacağını buldum. “Spring Breakers”. Gidip onu yazıp geri geleceğim.’ dediğinde filmde oynamakta hiç tereddüt etmedim.” diyor.
 
Selena Gomez ise filme biraz daha tereddütlü yaklaşanlardan çünkü onu daha önceden tanımadığını söylüyor. “Senaryoyu okuduktan sonra biraz tedirgin oldum ve karar vermeden önce Harmony ile tanışmak için Nasshville’e gittim. 2 saat boyunca konuştuk, o ve eşi Rachel’a aşık oldum.” diyor.
 
Vanessa Hudgens ise rolüne biraz daha açık görüşlü yaklaşmış çünkü her gencin bu tarz bir dönem geçirdiğine inanıyor. “Her genç ne kadar çılgındı dediği bir dönem yaşar. O zamanları yaşamalısınız. Çılgınlaşma fırsatını kaçırmamanız gerekli çünkü ancak böyle büyüyebilirsiniz.”
 

10 MAYIS’TA SİNEMALARDA
Editör: TE Bilisim