Çekimlerine 23 Eylül tarihinde Siirt’ te başlanacak sinema filminin başarılı oyuncusu Yeşim Salkım yanında Mustafa Üstündağ, Sümer Tilmaç, Oya Aydoğan, Orçun Kaptan, Yaşar Alptekin, Neslihan Günaydın Aka, Sinan Bengier, Halil Kumova gibi isimlerle de prensipte anlaşıldı.

”Siirtli Hamlet” isimli sinema filminin Projesini yapan ve yapım ortağı Ferit Yüksek, Yönetmen koltuğunun başarılı ismi Serli Nişanyan ve Yeşim Salkım bir araya gelerek senaryo üzerinde daha iyi için fikir alışverişinde bulunuyorlar. “Siirtli Hamlet” projesini Ferit Yüksek kendisine getirdiğinde çok beğendiğini söyleyen Yeşim Salkım,” Bu çalışmanın içinde mutlaka olmak isterim konu sinema ise para önemli değil” diyerek işi nasıl sahiplendiğini de dile getirdi.

Önümüzdeki sezon TV dizi çalışması, sinema filmi yanında bir de tiyatro oyunu ile izleyicinin karşısında olacağını söyleyen Yeşim Salkım, “Bunların hepsinden önce anneyim çocuklarımı bu tempo içinde asla ihmal etmem. Bir gün bana anne bu işleri bırak sadece bizle ilgilen derlerse hiç düşünmeden her şeyi bırakırım” dedi.  Müzik dünyasında çok önemli bir kariyeri ve başarıları olan Yeşim Salkım “Oyunculuk yönüm müziğimin çok önüne geçti. Yeni sezonda dizi filmin yanında Siirtli Hamlet isimli sinema filmi ve tiyatro oyunuyla oyunculuk kariyerimin zirvesinde olacağım” dedi.
Editör: TE Bilisim