Sinema izleyicisi ile 17 Mayıs’ta buluşmaya hazırlanan sezonu son komedi filmi ‘Koğuş Akademisi’ nin tüm ekibi, çekimleri başarıyla tamamlamalarını bir yemek organizasyonu ile kutladılar.

 

Başrollerinde Salih Kalyon, Çetin Altay, Erdal Tosun, Umut Oğuz,  Turgut Tunçalp ve Arzu Yanardağ’ın paylaştığı filmde Erkan Can ve Pascal Nouma da konuk oyuncu olarak yer alıyor. Senaryosunu Yücel Öztürk’ün yazdığı Tolga Baş’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmde sinema izleyicisine 1.5 saat boyunca bol kahkaha vaat ediliyor. 

 



Yemeğe hemen hemen tüm kadro katılırken, Arzu Yanardağ’ın kırmızı saçları ekip arkadaşları tarafından beğeniyle karşılandı.  Saçının boyuyla, şekliyle ve rengiyle oynamayı çok sevdiğini söyleyen Yanardağ ‘Aslında bu dafe rengi tutturamadık, kırmızı oldu’ dedi. Filmdeki konuk oyunculardan biri olan Pascal Nouma, ekiple çok iyi anlaştıklarını ve çok eğlenceli olan ‘Koğuş Akademisi’nin vizyona girmesini kendisinin de iple çektiğini söyledi.

 

Oldukça eğlenceli bir hikâyeye sahip olan filmde  “Tek Maç” Erdem, korsan film satıcısı Settar, kapkaççı Şahin, boyacı Nadir, Bekir Ali, Levent ve Genco çeşitli suçlardan dolayı tutuklanmış ve aynı koğuşa düşmüşlerdir.  Her biri kendine has eğlenceli karakterlere sahip olan bu mahkûmlar, hapishaneye yeni atanan güzel ve seksi Müdire Kâmuran’ın çeşitli planları ve vereceği emir ile koğuşta bir tiyatro oyunu sergilemek zorunda kalacaklardır. Farkında olmadan ortak bir payda etrafında toplanan mahkûmlar, aslında kendi sonlarının başlangıcını yazacaklardır.

 

KOĞUŞ AKADEMİSİ

 

YAPIM ŞİRKETİ      : KELEBEK FİLM YAPIM

YAPIMCI                  : FAHRİ KALKAN-TOLGA BAŞ  

YÖNETMEN             : TOLGA BAŞ

HİKÂYE                    : TOLGAS BAŞ, FAHRİ KALKAN, O.YÜCEL ÖZTÜRK

SENARYO                : O. YÜCEL ÖZTÜRK

GENEL KOOR.        : FAHRİ KALKAN

UYGULAYICI YAP.: BURÇİN BAŞ

GÖRÜNTÜ YÖN.     : MURAT KILIÇ

YARDIMCI YÖN.     : CANER KÜÇÜK

REJİ COORD.          : YASİN ZEYD ÖZTÜRK

KURGU                     : DIGIFLAME

MÜZİK                      : İRSEL ÇİVİT

SANAT YÖN.            : OYA KÖSEOĞLU

KOSTÜM TAS.         : SONAY ORTUĞ

SES                            : NOKTA LOCATION SOUND DESIGN

IŞIK                            : LEOPAR IŞIK

MAKYAJ                   : SONGÜL ERKUŞ

SAÇ TASARIM        : ERSİN BOZKUŞ

SÜRE                         : 84 DK.

VİZYON TARİHİ     : 17 MAYIS 2013  

OYUNCULAR          : ÇETİN ALTAY (TEK MAÇ ERDEM), ERDAL TOSUN (SETTAR), UMUT OĞUZ (ŞAHİN),  TURGUT TUNÇALP (BEKİR ALİ), ARZU YANARDAĞ (KAMURAN), ENDER GÜLÇİÇEK (LEVENT), LEVENT AYKUL (NADİR), ALİ BAŞAR (NİHAT), YASEMİN ÖZTÜRK (DERYA),  İSRAFİL KÖSE (FADIL), SALİH ÖZBAYIK (GENCO), VE SALİH KALYON (KOMİSER KENAN)

KONUK OYUNCULAR: ERKAN CAN, PASCAL NOUMA,  MEHMET ÖZGÜR, CESUR DOĞAN

Editör: TE Bilisim