Ünlü yönetmen ve oyuncular 23 Aralık’ta ANKAmall’da…

 

“Sen Sağ Ben Selamet” film ekibi ANKAmall’da seyirciyle buluşuyor

ANKAmall, vizyona yeni giren ve büyük beğeni kazanan filmlerin yönetmen ve oyuncularının başkentteki ilk durağı olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde “Dağ 2 filminin yönetmen ve oyuncularını ağırlayan ANKAmall, bu kez de “ Sen Sağ Ben Selamet” filminin ekibini Ankaralılarla buluşturacak. Ankara’da ilk kez izleyicilerle bir araya gelecek yönetmen ve oyuncular 23 Aralık’ta (yarın) saat 18.50 seansında sevenleri ile birlikte olacaklar.

Yönetmen Ersoy Güler ile oyuncular Ufuk Özkan, Burçin Bildik, Lale Başar, Murat Kocacık, Emrah Özdilek ve Gamze Aydoğdu, ANKAmall’daki özel gösterimde sinemaseverlerle birlikte filmi izleyecekler.

Marmaris’in eşsiz koylarında çekimleri yapılan, seyircileri Muğla’nın el değmemiş doğal güzelliklerine götüren film, 3 kaçağın tesadüflerle bir araya gelmesini konu alıyor ve yaşanan komik olaylarla izleyiciyi kahkahaya boğuyor.

Süper FM’in sevilen programcısından ANKAmall’dan canlı yayın

ANKAmall’da sanatsal etkinliklerin ardı arkası kesilmiyor. Süper FM’in sevilen programcısı Duygu Özkan ANKAmall’dan canlı yayın yapacak; AVM’nin enerjisini canlı yayını ile dinleyicileriyle paylaşacak. Saat 15.00-18.00 arasında ANKAmall’dan canlı yayın olarak yapılacak program, 23, 30 Aralık, 6 ve 13 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek. Ünlü radyocu, AVM ortak alanına kurulacak set-up ile hem ziyaretçileri, hem de dinleyicilerini coşturacak; aynı zamanda yayın esnasında hediyeler dağıtacak.

Mehmet Erdem’li sürpriz

Dört hafta sürecek ve ANKAmall’daki ritmi hızlandıracak Süper FM canlı yayınının son gününde (13 Ocak 2017) ise ünlü sanatçı Mehmet Erdem, Duygu Özkan’a eşlik edecek. 
Editör: TE Bilisim