Lucasfilm'in yeni "ara dönem filmlerinden ilki" olarak lanse edilen yapım bir grup beklenmedik kahramanın, imkansız görünen Ölüm Yıldızı planlarını çalma görevi için bir araya gelme hikayesini anlatacak. Film, Death Star'ın planlarını çalmak için bir araya gelen bir ekibin mücadelesini merkezine alıyor ve 1977 tarihli Yıldız Savaşları: Bölüm IV'ten öncesini anlatacak

“Rogue One”da bir grup beklenmedik kahraman, İmparatorluğun en büyük imha silahı olan Ölüm Yıldızı planlarını çalma görevi için bir araya gelir. Star Wars zaman tünelindeki bu kilit olay, sıradışı şeyler yapmayı seçen sıradan insanları bir araya getirir ve bu şekilde kendilerinden daha büyük bir amacın parçası haline gelirler.

“Rogue One: Bir Star Wars Hikâyesi” filminin yönetmenliğini Gareth Edwards (“Godzilla,” “İstila”)  üstlenirken yapımcılığını da Kathleen Kennedy, Allison Shearmur (“Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak,” “Kül Kedisi”) ve Simon Emanuel (“Karanlık Şövalye Yükseliyor” “Harry Potter ve Ölüm Yadigârları Bölüm 1 ve 2”) yapıyor. Star Wars filmleriyle uzun bir geçmiş paylaşan kıdemli ILM görsel efekt sorumlusu John Knoll (“Karayip Korsanları”), Jason McGatlin’le (Star Wars7: Güç Uyanıyor, “Dünyalar Savaşı”) birlikte başyapımcılığı üstleniyor.  
Editör: TE Bilisim