Yönetmenliğini Fedai Çakır'ın, yapımcılığını Adil Elmas’ın yaptığı ve baş rollerinde gerçek hayatta  sokaktan sahiplenilen iki sokak köpeğinin oynadığı filmde sokak köpeklerinin dramını ve geleceğimizi emanet edeceğimiz sevgili çocuklarımıza; Çevre, hayvan ve doğa sevgisi ile sorumluluk farkındalığını yükseltilmesi ve geliştirilmesi hedeflenmiştir.


Çekimleri ve kurgusu tamamlanan 3 eylül 2016 tarihin de bütün Türkiye’de vizyon şansı yakalamıştır. Eyüp Belediyesi ve Bafra Belediyesinin katkılarıyla Vialand Eğlence ve Alışveriş Merkezindeki gala  sonrası patiler ve çocuklar ülke genelinde özel gösterim, okul ziyaretlerine başlayacaktır.


“Sokak köpekleri Bal ile Betty” Türkiye'de ilk kez çocukların ve hayvanların başrol oynağı film olma özelliği taşıyor.  Filmin galasına Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve bir çok ünlü oyuncu, sanatçının katılımı bekleniyor.

3 HAZİRAN 2016’DA TÜM TÜRKİYE'DE VİZYONDA

Gerçek hayatta sokak’tan sahiplenilmiş iki köpeğin 3 kardeş ile olan ilişkisini anlatan filmde Çocuklar ve köpeklerin çevresinde gelişen olaylara şahitlik edeceksiniz. Hayvan sevgisi, Arkadaşlık, Paylaşma, arkadaşlarla ilişki, aile olmayı vurgulayan, Türkiye’de ilk kez başrollerini hayvanların ve çocukların oynadığı çocuk filmi. Mayıs 2016’nın son haftası Tüm Türkiye’de sinemalarda. “7’den 70’e her yaştan insanın izleyebileceği tek Türk Filmi”...





Sokağa terk edilen iki köpeğin daha sonrasında üç kardeş ve mahalledeki çocuklar ile olan ilişkilerini, yetişkin insanların bakış açılarının işlendiği film, sokak köpeklerinin kahramanlıklarını ve çocukların maceralarını anlatıyor. Fil’in başrollerini sokaktan sahiplenilen Bal ile Betty isimli iki sokak köpeğinin yaptığı filmde diğer başrollerde ise Toygun Ateş, Göknur Paslı ve Yeliz Ateş yer alıyor.

Editör: TE Bilisim