Avustralya'daki ilk gösterim tarihi '11 Eylül' olarak belirlenen 'Ninja Kaplumbağalar'ı New York'ta patlayan bir gökdelenden atlarken gösteren afiş tepkileri de beraberinde getirdi.

Afişteki gökdelenin 11 Eylül'de saldırıya uğrayan Dünya Ticaret Merkezi'ni anımsattığı yönündeki eleştirileri dikkate alan filmin yapımcısı Paramount Pictures özür dileyerek afişi kaldırma kararı aldı.

İnternetten gelen eleştiriler sonrası yapımcı şirket Facebook ve Twitter hesaplarındaki filmin afişlerini kaldırdı.

Şirketin Avusturalya ofisinden yapılan açıklamada ise bu resim ve 11 Eylül ilk gösteriminin bir araya getirilmesinin hata olduğu ifade edilerek “Avustralya'daki açılışta 11 Eylül'ü anımsattıkları için büyük üzüntü duyulduğu” belirtildi.






NİNJA KAPLUMBAĞALAR BEŞİNCİ KEZ BEYAZPERDEDE

Uzaylılar dünyayı istila edince farkında olmadan 4 savaşçı Ninja kaplumbağa yumurtasını bu topraklara bırakırlar. Fakat Ninja'lar büyüyüp, yetenklerini bir bir öğrendikçe uzaylıalra karşı savaşan en önemli güç haline gelecektir.

Filmin yönetmenliğini Wrath of the Titans (2012), Battle Los Angeles (2011) gibi büyük aksiyon filmlerine imza atmış olan Jonathan Liebesman üstlenirken, senaryo Kevin Eastman ve Peter Laird'ın yarattığı karakterlerin kökenine inme amacını taşıyor. Güzel yıldız Megan Fox ise karşımıza April O'Neil karakterleriyle çıkacak. Maceraları televizyona sıçradıktan sonra 1980'lerin en popüler çizgi kahramanlarından olan Ninja Kaplumbağlar bu yapımla beşinci kez beyazperdeye geliyor. 

Megan Fox'un oyuncu kadrosunda olduğu filmde Leonarda isimli kaplumbağa karakterini ise Johnny Knoxville seslendiriyor.

8 Ağustos'ta ABD'de gösterime girecek filmin Türkiye ve İngiltere'de Ekim ayı sonrası gösterilmesi bekleniyor.



Editör: TE Bilisim