Dünyanın en görkemli müzelerinde yürüdüğünüzü ve etrafınızdaki tarihin canlandığını düşünün. Bu Müzede Bir Gece için başlangıç noktası oldu ve dünya çapında izleyiciyle yaklaşık 1 milyar dolar hasılat yaptı. Şimdi, üçüncü bölüm tüm sevilen karakterleri görülmemiş bir macera için bir araya getiriyor.

Ben Stiller tekrar müze güvenlik görevlisi Larry Daley rolünde, filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini Shawn Levy üçüncü kez üstlenmiş durumda.

Geceleri hayat bulan New York müzesi’nde tuhaflıklar baş gösterir ve gece operasyonlarına atanan Larry bunun nedenini aramaya başlar. Sihirli bir şekilde yaratıklara can veren tablet yok olmaya başlar ve tableti yenilemenin tek yolu Britanya Müzesi’nde olabilir. Müzeyi kurtarmak için her şeyi yapacak olan Larry, oğlu Nick ile birlikte New York’tan Londra’ya tabletin sırlarını çözmek için seyahat eder.

Müzede Bir Gece serisi dünyada büyük ses getirdi ancak Shawn Levy ve Ben Stiller’ın üçüncü bir gecenin olacağına karar vermeleri biraz zaman aldı.”Ben ile birlikte belirleyici bir son, aynı zamanda üçüncü film için neden arıyorduk.” diyor Levy.” Tabletin yok oluş ihtimali aklımıza geldiğinde filmin temasını belirledik ve bu biz film yapımcılarını motive eden unsur oldu. Yeni filmde sadece yeni bir müzeye gitmekle kalmıyor, aynı zamanda hayat veren sihir için savaşıyoruz”

Levy hikayeyi belirlediğinde, mimarı olduğu olağanüstü dünyaya dönmek için sabırsızlanıyordu. “Yeni film mizah dolu aynı zamanda zaferin ve zorlayıcı etkenlerin kalp ısıtan bir tarafı var. Yarattığım dünyanın ve maceraların önceliklerine çok önem verdim” diye ekliyor Levy.

 

Vizyon Tarihi: 2 Ocak 2015 (1s 37dk)

Yönetmen:      Shawn Levy

Oyuncular:     Ben Stiller, Robin Williams, Owen Wilson

Tür:                 Komedi ,Macera ,Fantastik

Ülke:               ABD

            

Editör: TE Bilisim