Murat Sarçaoğlu'nun senaryosunu yazdığı ve aynı zamanda yönetmenlik koltuğuna oturacağı Ekim filmin 'Memleketim' isimli yapımında başrolleri Şerif Sezer ve Hikmet Karagöz paylaşıyor.



Bir yıldır hazırlıkları devam eden “Memleket” filminin çekimleri Gaziantep'in Halfeti ilçesinde başladı. Yazar ve yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun yaptığı filmin oyuncuları arasında Şerif Sezer, Hikmet Karagöz, Osman Sonant, Mesut Akusta ve küçük oyuncu Zeynep Atış yer alıyor.



O. Çocukları, Deli Deli Olma, Yangın Var filmleriyle yakından tanıdığımız Murat Saraçoğlu'nun altıncı uzun metrajlı filmi olacak olan  “Memleket”; zaman, hayat, geçmiş ve ölüm duygusunun ruhlarını giderek daha çok kavradığı iki yaşlı insanın nehir kıyısındaki, insanlardan uzak küçük evlerine “yabancı” bir çocuğun izinsiz girmesiyle iç dünyalarının derinliklerindeki iyilikle, kötülükle ve vicdanlarıyla karşılaşmasını büyük sözler sarf etmeden anlatıyor ve bu küçük ailenin hayatına temas eden başka insanlarla da hikayesini genişletiyor.


Editör: TE Bilisim