MOONAGE DAYDREAM bir belgesel değil. Tüm zamanların en ikonik ve global rock yıldızlarından birine dayanan türe meydan okuyan bir sinema deneyimi. Yılın tanımlayıcı kültürel anlarından biri olacak. Mooange Daydream fragmanını şimdi izleyin! #MooangeDaydreamFilmi 16 Eylül 2022’de sinemalarda!

Moonage Daydream filmi, Oscar adayı yapımcı, Cobain: Montage of Heck’in yönetmeni Brett Morgen’dan daha önce hiç görülmemiş konser görüntülerini içeren MOONAGE DAYDREAM sürükleyici bir sinema deneyimi. David Bowie’nin sadece esrarengiz mirasını aydınlatan bir görsel/işitsel bir uzay yolculuğu değil aynı zamanda 21. yüzyılda tatmin edici ve anlamlı bir yaşam rehberi olarak da hizmet ediyor.

MOONAGE DAYDREAM bir belgesel değil. Tüm zamanların en ikonik ve global rock yıldızlarından birine dayanan türe meydan okuyan bir sinema deneyimi. Yılın tanımlayıcı kültürel anlarından biri olacak.

Film, Bowie’nin mirasının tam desteğini almış, en iyi şarkılarından birçoğunu ve ayrıca daha önce hiç görülmemiş konser görüntülerini içeriyor.

Tür: Belgesel

'MOTORCULAR' YAKINDA SİNEMALARDA! 'MOTORCULAR' YAKINDA SİNEMALARDA!

Oyuncular: David Bowie, Ziggy Stardust, The Thin White Duke, David Jones

Yönetmen: Brett Morgen

Yazar: Brett Morgen

Yapımcılar: Brett Morgen, Debra Eisenstadt, Bill Gerber

İdari Yapımcılar: Aisha Cohen, Tom Cyrana, Eileen D'Arcy, Kathy Rivkin Daum, Justus Haerder, Ryan Kroft, Hartwig Masuch, Heather Parry, Michael Rapino, Bill Zysblat

 
Editör: TE Bilisim