Canınızı seviyorsanız bu aileye bulaşmayın!

 

MALAVITA: BELALI TANIK

Kara komedi-aksiyon filmi MALAVITA: BELALI TANIK'ta, bir Mafya lideri ve ailesi çeteyi ihbar ettikten sonra Tanık Koruma Programı kapsamında Fransa'da sakin bir kasabaya yerleştirilir. Ajan Stansfield'ın (Tommy Lee Jones) aileyi dizginlemek için gösterdiği tüm çabalara rağmen, Fred Blake (Robert De Niro), karısı Maggie (Michelle Pfeiffer) ve çocukları Belle (Dianna Agron) ve Warren (John D'Leo) eski alışkanlıklarından vazgeçemeyerek sorunlarını "aile içi" yollarla çözmeye devam eder. Eski Mafya arkadaşları aileyi takip etmeye çalıştığında kaos başlar ve Luc Besson'un son derece eğlenceli bu filminde intikam, en nahoş şekilde alınır.

Malavita: Belalı Tanık'ta başrolleri Akademi Ödüllü Robert De Niro (Raging Bull, Silver Linings Playbook) ve
Tommy Lee Jones
(Lincoln, No Country for Old Men), Akademi Ödülü Adayı Michelle Pfeiffer (Scarface, The Fabulous Baker Boys), Dianna Agron ("Glee," I Am Number Four) ve John D'Leo (The Wrestler, Brooklyn's Finest) paylaşıyor. Filmin yönetmeni Luc Besson (Taken, Transporter). Senaryo Luc Besson tarafından Tonino Benacquista'nın Malavita adlı romanından uyarlandı.

Filmin yapımcıları Virginie Besson-Silla (The Lady, The Extraordinary Adventures of Adele Blanc-Sec) ve Ryan Kavanaugh (The Girl with the Dragon Tattoo, Limitless) . Görüntü yönetmeni Thierry Arbogast (The Patience Stone, The Secret Book). Filmin kurgusu Julien Rey tarafından yapıldı (The Lady, The Extraordinary Adventures of Adele Blanc-Sec). Orijinal müzik Evgueni Galperine (The Hunger Games, Rust and Bone) ve Sacha Galperine'e ait (Eva, The Big Picture). Yapım tasarımcısı Hugues Tissandier (Taken, The Chef). Kostüm tasarımcısı Olivier Beriot (Taken, The Lady).

Yürütücü yapımcılar Martin Scorsese (Goodfellas, The Departed), Jason Beckman (Safe Haven, Movie 43), Jason Colodne (Safe Haven, Movie 43) ve Tucker Tooley (The Fighter, Limitless). Ortak yürütücü yapımcılar Ron Burkle (The Secret life of Girls, Out of the Furnace) ve Jason Colbeck (Mirror, Mirror).

 

Editör: TE Bilisim