KUTLUĞ ATAMAN, FİLMLERİNİ SANSÜRSÜZ ve ÜCRETSİZ YAYINLAYABİLMEK İÇİN WITCHTV’Yİ KURDU!

Usta yönetmen Kutluğ Ataman, internetteki kalitesiz korsan yayınlara engel olmak ve RTÜK yüzünden sansürlenen filmlerinin aslını seyircisiyle buluşturmak amacıyla WitchTV adını verdiği Youtube kanalını kurdu! WitchTV, 28 Mayıs’ta Kutluğ Ataman imzalı dört film ve Metin Çavuş imzalı “Kutluğ Ataman” adlı belgesel ile yayın hayatına başladı. Sinemaseverler bundan böyle Ataman imzalı filmleri sansürsüz ve ücretsiz olarak diledikleri zaman izleyebilecek.

Kutluğ Ataman; “Çoğu kamunun vergilerinden oluşan desteklerle yapılan filmleri, şimdi kamuya ücretsiz olarak geri verme zamanı!” diyerek, filmlerini var olan en iyi kalitede yayınlayacağı Youtube kanalını kurdu. Ataman’ın Türkçede “cadı” anlamına gelen WitchTV adını verdiği kanal 28 Mayıs’ta yayın hayatına başladı.

WitchTV’de ilk aşamada Kutluğ Ataman imzalı dört film ve Metin Çavuş’un, Ataman’ın hareketli resim sanatları alanında yarattığı öncü nitelikteki eserleri, sanat teorisi ve pratiği üzerine odaklanan “Kutluğ Ataman” adlı belgeseli seyirciyle buluştu.