İçeriğiyle, yetişkinlere yönelik animasyon yapımında Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren Kötü Kedi Şerafettin animasyonunun kalitesi ile de tüm dikkatleri üzerine çekiyor. 

 


Dostları, düşmanları, sevenleri ve çekemeyenleri tarafından yıllardır beyazperdede boy göstermesi beklenen Kötü Kedi Şerafettin, sonunda sinema filmi ile takipçilerinin karşısına çıkıyor. Filmin kısa teaser'larından ve videolarından sonra yayınlanan 90 saniyelik fragmanı,  hem animasyon gücü hem de sınırsız komedi anlayışı ile izleyicilerine vadettiği sinema keyfini ortaya koyuyor.


 

5 Şubat’ta vizyona girmek için gün sayan Kötü Kedi Şerafettinin Türkiye dağıtımı UIP tarafından gerçekleştirilecek. Film aynı ay içinde Almanya başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde de gösterime girecek.

Çiftleşme döneminde hem aşkından, hem de mangalından olan bir tekirin neler yapabileceğini traji-komik bir hikâyeyle kafalarımıza kazıyan Kötü Kedi Şerafettin’in etkileyici seslendirme kadrosunda Uğur Yücel, Demet Evgar, Okan Yalabık, Ayşen Gruda, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Gökçe Özyol, Cezmi Baskın ve Yekta Kopan yer alıyor.

 

Senaryo uyarlamasını Levent Kazak ve Bülent Üstün’ün beraber yaptığı, yönetmenliğini Mehmet Kurtuluş ve Ayşe Ünal’ın üstlendiği Kötü Kedi Şerafettin Türkiye’nin önde gelen animasyon stüdyosu Anima İstanbul’un yapımcılığında beyazperdeye aktarılıyor.

Editör: TE Bilisim