Vizyona çıkmadan önce 6 Haziran’da Kadıköy Sineması ve CineWAM City’s Nişantaşı'nda yapılacak gala gösteriminin biletleri 11 Mayıs’ta Lale Kart üyeleri için indirimli ön satışın ardından 12 Mayıs Cuma günü Passo’da genel satışa açılıyor.

Günümüz sinema dünyasının en yaratıcı isimlerinden Ari Aster, son filmi Korkuyorum ile bizi bilinmeyene doğru delicesine bir yolculuğa çıkarıyor. Hereditary ve Midsommar ile korku-gerilim türüne taze kan getiren Ari Aster'ın her zamanki gibi senaryosunu yazıp yönettiği Korkuyorum, annesine ulaşmaya çalışan paranoyak bir adamın macerasını anlatıyor. Filmin başrolünü benzersiz performansıyla Joaquin Phoenix üstleniyor.

Korkuyorum için, 2011'de yönettiği Beau adlı kısa filmini temel alan Ari Aster, bu filmi bir "kâbus-komedi" olarak tanımlıyor. Kaygı krizleri ve korku ataklarıyla kafası karışan Beau, annesini ziyaret etmek için çıktığı yolculukta onu bekleyen kötü güçler ve görünmeyen gözlerle yüzleşmek zorunda kalıyor; iç dünyasının gizemini ve annesiyle ilişkisini çözmeye çalışıyor. Günümüz dünyasının duygusal kaoslarını ve kolektif bilinmezliğini mercek altına alan film, bir adamın tek başına yolculuğunu izlerken bize her adımda korku ve mizahı birlikte sunuyor.

Korku-gerilim türünün gözde yönetmenlerinden Ari Aster’ın bu son filmi eleştirmenler tarafından “şaşırtıcı bir şekilde akıl dışı” ve “yılın en tuhaf filmi” olarak nitelendirildi. Gerçeküstü öğelerle beslenen trajikomik bir korku-yol filmi olan A24 yapımı Korkuyorum'un müzikleri Midsommar, Snowpiercer, Angel of Darkness'ın da müziklerini besteleyen The Haxan Cloak imzalı.

Filmin başrol oyuncusu Joaquin Phoenix filmdeki usta performansıyla başkahraman Beau Wasserman’ın fiziksel, duygusal ve psikolojik sarsıntılarını eşine az rastlanır bir ustalıkla canlandırıyor. Her, Walk the Line, Irrational Man gibi filmlerle tanınan oyuncu, Jokerdeki üstün performansıyla 2020’de En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ına layık görülmüştü.

Hem gerçek hem de hayali bir hikâye.. Hem gerçek hem de hayali bir hikâye..

Korkuyorum’un oyuncu kadrosunda Joaquin Phoenix'in yanı sıra Emmy ödüllü Nathan Lane, Hollywood’un gözde oyuncularından Amy Ryan, Hayler Squires, Stephen Mckinley Henderson ve Denis Ménochet yer alıyor.

Korkuyorum 9 Haziran’da tüm Türkiye'de vizyona girecek.

Biletler 12 Mayıs Cuma günü satışta

Korkuyorum filminin biletleri, 11 Mayıs 10.30’da başlayacak Lale Kart üyeleri için indirimli ön satışların ardından, 12 Mayıs 10.30’da genel satışa açılacak. Biletler passo.com.tr/tr adresinden, Passo mobil aplikasyonu üzerinden, Passo perakende satış noktalarından ve İKSV gişesinden alınabilir.

Tam: 100 TL

Gösterim 6 Haziran Kadıköy Sineması ve CineWAM City's Nişantaşı’nda saat 21.00’de.

Lale Kartlılar için ön satış tarihleri: 

11 Mayıs 10:30
11 Mayıs 14:30 Kırmızı Lale Kart Üyeleri


Siyah ve Beyaz Lale Kart üyeleri biletlerini kendilerine ait ön satış dönemlerinde, yer seçme opsiyonuyla
passo.com.tr üzerinden %25; Kırmızı Lale Kart üyeleri ise %15 oranlarında indirimle satın alabilirler. Siyah Lale Kart üyeleri aynı zamanda biletlerini kendilerine gönderilen rezervasyon formu aracılığıyla satın alabilirler.

Editör: TE Bilisim