Street Dance’lerin yönetmenlerinden, 80’lerin pop şarkılarıyla bezenmiş Mamma Mia tarzı romantik bir müzikal…


İlk yaz aşkını hatırlıyor musun? Taylor hatırlıyor ve çok büyük bir problemi var; çünkü kız kardeşi unutamadığı aşkıyla evlenmeye karar veriyor.

80’ler müziğiyle İtalya ve aşkı bir kez daha seyretmek ister misiniz? İtalya Tatili kelimelerle özetlenecek olsa; 80’ler, müzik, aşk ve İtalya…



Başrollerde kariyerinde hızlı adımlarla ilerleyen Annabel Scholey, Hannah Arterton ve Giulio Berruti’yi görüyoruz.
Sarsıntılarla dolu bir aşk hayatı olan Maddie, sonunda aradığı aşkı bulmuştur ve muhteşem bir erkek olan Raf’le evlenmeye karar vermiştir. İtalya Puglia’da yapılacak düğüne kardeşi Taylor’ı da davet etmiştir. Ortada herkes için sürpriz olacak bir gerçek vardır; Raf, Taylor’ın eski aşkıdır. Aslında hayatının aşkıdır.



80’lerin hit olmuş ve hala dillerden düşmeyen şarkılarından Human League “Don’t You Want Me Baby” , Madonna “Holiday”, Cyndi Lauper “Girls Just Wanna Have Fun” filmde seyredeceklerimizden sadece birkaçı.

Film müzikleri prodüktörü ve bestecisi olan Anne Dudley’in bir önceki projesi Les Miserables olması da Walking On Sunshine için beklentileri yüksek tutmaya yetiyor.



YAPIMCI GÖRÜŞLERİ

Yapımcı James Richardson orijinal konseptin her zaman tatilde yaşadığımız romantizmi yansıtmak olduğunu söylüyor. Öyle bir film yapmak istedim ki, içinde aşk, tatil, romantizmin bolca olduğu bir film olmalıydı diyor yapımcı. Aslında herkesin yaşadığı ortak duygular ama herkes için büyülü duyguları bir arada toplamaya çalışmışlar filmde. Müzik tabii ki ayrı bir faktördü diyor. Ekip bu duyguları 80’ler müziğiyle birleştirmeye karar vermiş, çünkü asla modası geçmeyen bir şey varsa onun da 80’ler müziği olduğuna inanıyorlar.

Film müziklerinin seçiminde ise popüler olan şarkılardan çok hangi şarkı hangi karaktere daha çok uyar diye dikkate alınmış.



İTHALATÇI: D YAPIM/ DAĞITIMCI: PİNEMA
VİZYON TARİHİ: 25.07.2014

VERTIGO FILMS SUNAR BİR VERTIGO FILMS YAPIMI IM GLOBAL İŞBİRLİĞİYLE “WALKING ON SUNSHINE” ANNABEL SCHOLEY HANNAH ARTERTON GIULIO BERRUTTI GREG WISE KATY BRAND LEONA LEWIS KAST VIKCY WILDMAN BUFFY HALL GARY DAVY CDG

BİRİNCİ YARDIMCI YÖNETMEN JAMIE MacDERMOTT
KOSTÜM TASARIM LEONIE HARTARD
SAÇ VE MAKYAJ DARREN EVANS
KOREOGRAF LITZA BIXLER
MÜZİK SÜPERVİZÖRÜ LOL HAMMOND
ORİJİNAL MÜZİK ANNE DUDLEY YAPIM SORUMLUSU LOUISE KILLIN GIAN PAOLO VARANI
YAPIM TASARIM SOPHIE BECHER
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ PHILIPP BLAUBACH
KURGU ROBIN SALES
UYGULAYICI YAPIMCILAR RUPERT PRESTON NIGEL WILLIAMS NICK LOVE AL MUNTEANU STUART FORD
SENARYO JOSHUA ST. JOHNSTON
YAPIMCI ALLAN NIBLO JAMES RICHARDSON CAROLINE LEVY
YÖNETMEN MAX AND DANIA
Editör: TE Bilisim