“İlk Öpücük” filminin oyuncuları ilk kez Ankaralı izleyici ile bir araya geldi

20 Ekim’de vizyona girecek “İlk Öpücük” filminin oyuncuları ilk kez Ankaralı seyirciyle buluştu, ANKAmall Cinemaximum’da filmi birlikte izledikten sonra bir söyleşi gerçekleştirdi

Murat Onbul’un yönetmenliğini yaptığı romantik komedi “İlk Öpücük” filminin başrol oyuncularından Murat Yıldırım, eşi İmane Elbani ve Hayrettin Karaoğuz vizyona girmeden önce ilk kez ANKAmall’da sinemaseverlerle bir araya geldi. Cinemaximum’da yapılan özel gösterimde filmi hayranlarıyla birlikte izleyen ekip, bitiminde bir söyleşi yaparak ilk izlenimleri aldı; seyircinin sorularını cevapladı.


Duygu fırtınası estirdi

Zaman zaman hüzün, zaman zaman da kahkahanın hakim olduğu salonda duygu fırtınası esti. Filmin bitiminde izleyenlerle sohbet eden Murat Yıldırım soruları yanıtladı. Filmdeki duygu geçişlerinin çok başarılı olduğunu söyleyerek Yıldırım’ın neler hissettiğini soran izleyicisine Başarlı oyuncu şu cevabı verdi:

“İstanbul’daki galadan sonra ilk kez burada seyirciyle buluşuyoruz, mutluyuz. Senaryo geldiğinde çok sevdim ve hemen kabul ettim. En güzel yeri fikri… Biz senaryoya çok inandık; çok gerçekçi ve yaşayarak oynadık. Özge’nin ilk filmiydi ama çok iyi bir oyunculuk çıkardı. Buraya gelirken eğlenmek için geldiniz, samimiyetle, önyargısız… Bize de böyle sinema seyircisi, hatta böyle insanlar lazım…”


Yıldız oyuncular bir arada

Yıldız oyuncuları bir araya getiren filmde Murat Yıldırım, Özge Gürel, Hayrettin, Beyti Engin, Sadi Celil Cengiz, Gamze Karaduman ve Cezmi Baskın, Erol Aksoy, Birsen Dürülü, Hakan Akın gibi popüler isimler de yer alıyor. Filmin senaryosu “İşler Güçler” ve “Kardeş Payı” gibi fenomen dizilerde imzası olan Çağlar Yurt tarafından kaleme alınmış.

Filmde, geçirdiği kaza sonucunda hiçbir şeyi hafızasında tutamayan Bahar’ın (Özge Gürel), kasabanın hızlı çapkınlarından Hakan (Murat Yıldırım)ile tanıştıktan sonra gerçek aşk ile şekillenen hayatı anlatılıyor. Kaza sonrasında her yeni güne iki yıl öncesinden başlayan Bahar, babası ve ağabeyi tarafından kendisinin mutluluğu için yaratılan sahte dünyada hep aynı 24 saatlik zaman dilimini yaşıyor, Bahar’ı görür görmez ona tutkuyla bağlanan Hakan ise her gün onu yeniden kendisine aşık etmek zorunda kalıyor.