Amerika, Türkiye ve birçok ülkede 24 Mayıs’ta vizyona girecek olan Hızlı ve Öfkeli 6’nın serinin önceki filmlerini gişede geride bırakması bekleniyor.

 

Universal Stüdyolarının büyük bir hayran kitlesine sahip, gişe canavarı film serisi Hızlı ve Öfkeli’nin 6. filmi tüm dünyadan önce İngiltere’de seyirci ile buluştu. Vizyona girdiği ilk gün gerçekleştirdiği 3 milyon dolar hasılat ile Universal’ın en iyi ilk gün açılışını yapan Hızlı ve Öfkeli 6, ilk üç günde ise 13.3 milyon dolar hasılata ulaşarak stüdyonun aynı zamanda en iyi genel açılışını gerçekleştiren film de oldu. Böylece senenin en iyi ikinci genel açılışını yapan film ünvanını da elde etmiş oldu.

 

Türkiye’de bu Cuma sinemalarda!!!

Hız yarışları üzerine kurulu, dünya çapında gişe rekortmeni seri, bu filmde yeni kıtasına taşınıyor. Vin Diesel’in Dom Toretto rolüyle bir kez daha hayranlarının karşısına çıktığı filmde Diesel ile birlikte yıldız oyuncular Paul Walker, Dwayne Johnson ve tüm ekip bugüne kadarki en riskli macera için yeniden bir araya geliyor. Film Türkiye’de ise tüm dünya ile aynı anda 24 Mayıs’ta vizyona giriyor.

 

Editör: TE Bilisim