Çocuklar Ölmesin, Bir Avuç Sevgi, Barınak, Belalılar, Demir Atlı Gringo… Ve nicesi. Senarist, yapımcı, yönetmen gibi pek çok sıfatı bünyesinde barındıran usta sinema emektarı Hasan Karcı senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği bir filmi daha seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

2020 yılında Almeria Western Film Festivali’nin yarışma bölümüne gönderilecek olan bu filmin ismi ELZA/DELİ RÜZGÂR/VİENTO LOCO!

Stüdyo çalışmaları başlatılan ve oyuncu kadrosunda ELZA HAJİYEVA, CENGİZ GÜÇLÜ, NACİ ÇELİK BERKSOY, ARZUM GÜLTEKİN, MAHMUT ATİK gibi isimlerin yer aldığı ELZA/DELİ RÜZGÂR/VİENTO LOCO filmi ruh hastası bir genç kızla doktorunun ilişkisine odaklı.

 

Konu: Şizofren hastalığına yakalanmış genç bir kız olan Elza, psikiyatri doktoru Naci’nin kontrolü altındadır. Haftada bir gerçekleştirilen terapide Elza Doktor Naci’nin sorduğu tüm sorulara yanlış cevaplar vermekte, yalan söylemektedir. 

Elza’nın Doktor Naci’ye anlatmış oldukları kendi hayalindeki şeylerdir. Bunları yapmış gibi anlatarak rahatlamaktadır. Bu süreçte doktorun vermiş olduğu haplar da etkisini göstermemektedir. Elza’nın sağlık durumu iyice bozulmaya başlar. Elza’yı kontrol etmek güçleşmiştir. 
Editör: TE Bilisim