İlk filmi "Köy" doğa yaşamına ayna tutan bir çalışma olmakla beraber ülkemizde beklenen ilgiyi görmedi. Fakat yurtdışında bir çok festival,kültür-sanat etkinlikleri ve film marketlerde gösterildi ve ilgiyle karşılandı.
Yönetmen Eray Eliçora'nın 2. uzun metraj filmi O Günden Sonra: E.M'nın çekimleri bitti. Ancak post produksiyon aşamasındaki filmin tamamlanması için genç yönetmenin 100 bin liraya ihtiyacı var. Eliçora son çare olarak parlak projelere para toplanan İndiegogo adlı internet sitesine başvurdu. Amaç, insanlardan 60 gün içinde 100 bin lira toplayarak filmi tamamlamak.

BAŞ ROL OYUNCUSU 7 AYLIK BİR BEBEK.
O Günden Sonra:E.M filmi Eray Eliçora'nın ikinci uzun metraj filmi. 10 nisan'da çekimlerine başlanan film post prodüksiyon aşamasında. Bu aşamadayken, film Artfest Film Festivali'ne tüm dünyadan seçilen sınırlı sayıda ki film arasına girdi bile. Yapımcılığını ve yönetmenliğini Eray Eliçora'nın üstlendiği filmin görüntü yönetmeni, yönetmenin bir önceki Köy filminin de görüntü yönetmenliğini yapan Benjamin Klonovic.
Film; 7 aylık dünyalar tatlısı bir kız bebek olan Ezgi Mira'nın dünyasından, Topmlumsal Cinsiyet'in nerelerden beslendiğini ve yeniden üretimini gayet sade bir dille gözler önüne sermeye çalışmaktadır.
İndiegogo Destek Linki:
Editör: TE Bilisim