EPIC 3D – DOĞAL KAHRAMANLAR 3D 31 MAYIS’TA SİNEMALARDA!

Buz Devri ve Rio’nun yaratıcılarından kahkahalarla dolu, yepyeni bir 3D macera daha geliyor. Fantastik bir dünyada geçen sıra dışı hikâye “EPIC 3D – DOĞAL KAHRAMANLAR 3D” diğerlerinden çok farklı!

 

İyilerle kötülerin son derece heyecan dolu savaşını anlatan “EPIC 3D – DOĞAL KAHRAMANLAR 3D”da savaşın bir tarafı doğayı ayakta tutma çabası içindeyken diğer taraf o dünyayı yok etmeye çalışmaktadır. Genç bir kız kendini bir anda bu büyülü evrende bulur ve dünyalarını kurtarmak için canla başla çalışan inançlı ve komik savaşçılarla dolu bir orduya katılır...

Buz Devri'ndeki Scrat karakterine sesiyle hayat veren ve Buz Devri serisinin çeşitli kısa filmlerinde yapımcı olarak yer alan Chris Wedge'in üstlendiği filmin senaryosu ise Tom J. Astle, Matt Ember, James V. Hart, William Joyce ve Daniel Shere2dan oluşan kalabalık bir ekibin elinden çıkma. Chris Wedge ve ekibinin sahibi oldukları Blue Sky Studios animasyon tarafından kurgulanan “EPIC 3D – DOĞAL KAHRAMANLAR 3D”, realizmin sınırlarını zorlarken, aksiyon ve macera görüntülerindeki detaylarla seyirciyi bir hayli doyuracağa benziyor.

Wedge “Blue Sky Stüdyoları’nda Doğal Kahramanlar 3D’nin çekilmesi tam isabet oldu. Artistik ve teknolojik kapasitemizin gelişimi için çok uzun zamandır çalışıyorduk, artık kurduğumuz animasyon dünyanın doğala en yakın olmasını sağlayabiliyoruz.” Tüm izleyicileri görsel entellektüel ve duygusal anlamda doyuracağımıza inanıyorum.” diyor.

Mary Katherine’in gözlerinden izleyeceğimiz DOĞAL KAHRAMANLAR 3D, 17 yaşındaki zeki, duygusal ve güçlü genç kızın kendini fantastik bir serüvenin tam ortasında bulmasıyla başlıyor. Ormanda yaşayan görünmez varlıkların olduğuna kimseyi inandıramayan babası Profesör Bomba’nın karşısında sabrını yitiren Mary Katherine herkesten uzaklaşıp çocukluğunun geçtiği evine kapanmıştır. Fakat kendini bir anda sihirli serüvenin başkenti Yaprak Adamlar’ın dünyasında bulan M.K. yeni bir bakış açısına sahip olmaya başlar. Eve dönüş yolunu bulmaya çalışan M.K. bu dünyadaki halinden çok daha inançlı olarak o dünyanın korunmasına yardım etmek zorunda kalır.

 

 

Vizyon Tarihi: 31.05.2013

Yönetmen: Chris Wedge

Orijinal Seslendirme: M.K.: Amanda Seyfried, Nod: Josh Hutcherson, Kraliçe Tara: Beyoncé Knowles, Ronin: Colin Farrell, Bomba: Jason Sudeikis

Türkçe Seslendirme: Bomba: Emre Törün, Mandrake: Kutay Kırşehirlioğlu, MK: Seda Özelsoy, Nim Galuu: Aydoğan Temel, Nod: Kerem Kobanbay, Ronin: Tolga Tibet

Yapımcı: James V. Hart

Senaryo: William Joyce, Daniel Shere, Tom J. Astle, Matt Ember

Görüntü Yönetmeni: Renato Falcao

Kurgu: Andy Keir

Müzik: Danny Elfman

Yapım Yılı: 2013

Tür: Animasyon, Komedi, Macera

Ülke: A.B.D.

Dağıtım: Tiglon

İthalat: 20th Century Fox Animation


EPID 3D – DOĞAL KAHRAMANLAR 3D KARAKTERLERİNİ TANIYALIM

RONIN


Yaprak Adamlar’ın lideri olan Ronin, güçlü karakteri ve mükemmel savaşçılığıyla bilinir.
Özel teşkilatıyla birlikte ormandaki yaşamı korumak için var gücüyle savaşıyordur.
Hayatını “Çok yaprak, tek ağaç” feslefesiyle sürdüren Ronin, önemsediği biri için bile hayatını tehlikeye atmaktan asla çekinmeyen bir karakterdir.
Ormanı ve aşkı Kraliçe Tara’nın başına işler açıldığında Ronin, tüm Yaprak Adamları toplayıp onlara güç verecek kadar da koca yüreklidir!

NOD


Pervasız ve yakışıklı genç Nod!
Nod’un tek düşüncesi kurallara karşı gelmek ve tek başına uçmaktır.
Yaşam tarzı Yaprak Adamlar’ın “takım olmak” anlayışına ters düşen Nod, bu yüzden ekipten ayrılı.
Genç bir kızın hayatlarına girmesi ile birlikte Nod, gerçek bir kahraman olmanın ne demek olduğunu öğrenir…

KRALİÇE TARA


Güzel, çevik ve güçlü Kraliçe Tara.
Yalnızca Yaprak Adamlar’ın Kraliçesi değil aynı zamanda da, saygılı duruş, karakteri ve becerileriyle ormanın gücü.
Tehlikeye düştüğünde, doğayla aralarındaki mükemmel bağ devreye girer ve Tara’nın güçleri bir anda artar.
Tüm umutlar tükendiğinde ise Kraliçe Tara bir anda ortaya çıkarak savaşçılarına moral verir.

MUB & GRUB


Onlar doğadaki yemek zincirinin en zayıf halkaları!
Ancak Mub’ın özgüveni hiç kimsede yoktur ve tam bir “kadın avcısıdır”, Grub ise Yaprak Adam olma çabasındadır. İkisi birlikte geleceğin kral ya da kraliçesini canlandıracak tomurcuğu korurlar.
Bu cesaretsiz ikilinin inanılmaz komik hikayesi ve dünyalarını kurtarma çabası gülerken karınları ağrıtacak cinsten!

NIM


İlk bakışta tam bir parti delisi olarak gördüğümüz Nim Galuu’nun geniş çevresi, vurdumduymaz tavırları sizi ilk etapta yanıltacaktır.
Nim, Bilgeliği ve pratikliği sayesinde orman mücadelesinin gizli kahramanlarından biri olacaktır.


MANDRAKE


Dokunduğu her şeyi yok eden Mandrake’nin bu özelliği bir ödül mü yoksa ceza mı bilinmez.
Mandrake artık gölgelere saklanmaktan yorulmuş ve intikam planını yavaş yavaş tamamlamıştır. Ormanı kendi istediği karanlık haline sokmak için çalışmaya başlayacaktır.


MARY KATHERINE (MK)


MK olarak anılmayı tercih eden Mary Katherine, zeki, çalışkan, araştırmacı olan 17 yaşında hayatının macerasına atılan bir genç kızdır.
Çocukluğunun geçtiği eve döndüğünde ve babasıyla birlikte yaşamaya başladığında tüm sabrını babasının saçmalıklarına harcamaktan bıktığını fark eder.
MK babasının “ormanda yaşayan küçük insanlar” fikriyle kafayı bozduğunu düşünür. Fakat bir anda sihirli bir hayata adım atan MK, Yaprak Adamlar sayesinde yepyeni bir bakış açısına sahip olacaktır.
Eve dönüş yolunu bulmaya çalışan MK o dünyada gerçek anlamda savaşması gerektiğini anlayacaktır.


BUFO


Ormanın kemikleşmiş kadrosuyla kumar oynayan ve bin türlü kötü şeyler yapan baş belası Bufo.
Lider olmak ve orada kalmak için elinden geleni yapacaktır
Editör: TE Bilisim