Black Site | Çıkış Yok 22 Temmuz’da vizyona girecek.

Çok gizli askeri bir üsteki görevliler, hücresinden kaçan ve herkesi birer birer öldürmeye başlayan zeki ve kötü şöhretli mahkûm Hatchet'e karşı giriştikleri kedi-fare oyununda hayatta kalmak için savaşmalıdır.

YÖNETMEN GÖRÜŞÜ

Büyüleyici ve son derece tehlikeli karakterlerle dolu, aksiyon dolu bir yolculuk... Tam bir şiddet senfonisi... Filmi nasıl çekeceğim, senaryoyu okurken zihnimde kare kare belirmeye başladı.

Temposu, mizanseni ve de adrenalin yüklü finaliyle tam bir aksiyon filmi yapma şansımız vardı: hepsinin bir araya gelmesi filmi kusursuz hale getirdi.

Suikast'in yönetmeninden 'Dublör' yakında sinemalarda! Suikast'in yönetmeninden 'Dublör' yakında sinemalarda!

Senaryo zekâ doluydu, senaryo ürkütücüydü ve bu tüm film yapma yeteneklerimi göstermek için müthiş bir fırsattı.

Film kariyerim, karakterleri anlatmak konusunda samimi davranan hikâyelerin dünyalarını yaratmak ve bunları her planda vurucu şekilde sunmak üzerine kuruludur. Bu benim her daim hazır olduğum ama yorucu ve zorlu bir meydan okumadır. Bu hikâyeyi de olması gerektiği şekilde aktarmak için gerekenler elimdeydi: oldukça kalabalık ve “öldürülmeye hazır” bir oyuncu kadrosu ve bunun şaşırtıcı sunumu. Film boyunca öldürülen insanların sayısı genç, yaşlı bütün izleyicilerin dikkatini çekecek ve onları filmi tekrar tekrar izlemeye teşvik edecekti.

 

ÇIKIŞ YOK

Vatansever bir CIA operasyon görevlisi olan Abby Trent, Citadel adlı Five Eyes istihbarata ağına bağlı gizli hapishanenin tesis yöneticisi yardımcısıdır. Tesis, adı açıklanmayan bir çölde yer altındadır. Tesis, sadece yüksek öneme sahip tutukluları meraklı gözlerin uzağında tutmak için inşa edilmiştir, tutuklulardan istihbarat sağlamak için gerekli mahremiyeti sağlar. Abby, işine bağlıdır ve “Amerikan toprağını yerli ve yabancı düşmanlardan koruma” idealine gönülden inanmaktadır.



Abby'nin Langley'deki CIA genel merkezindeki yeni bir göreve başlamasından birkaç gün önce, Özel Harekât Askerleri, tesise kod adı Hatchet olan yüksek öneme sahip birini getirir. Citadel’deki herkes için bu yeni mahkûmun gelişi oldukça şaşırtıcıdır çünkü Hatchet, tüm istihbarat teşkilatlarının en çok arananlar listesinin başındadır. Hatchet Ortadoğu'da faaliyet gösteren yeni bir terör örgütünün gizemli lideridir ve düşmanlarını korkunç bir şekilde öldürmesiyle ünlüdür. Bugüne kadar kimse Hatchet’ı teşhis edememiştir, sadece Hatchet’ın eylemlerinin sonrasına tanık olmuşlardır. Abby içinse durum daha kişiseldir, kocasını öldürenin Hatchet olduğuna inanmaktadır.


Sorgulanan Hatchet’tan henüz işe yarar bir istihbarat alınmadan önce Hatchet hücresinden kaçmayı başarır ve Özel Hareket Askerlerinin çoğunu öldürür ve tesis görevlerini teker teker avlamaya başlar. Citadel Başkanı da öldürülünce Abby onun görevini üstlenir. Abby tesisin komuta merkezine ulaştığında dış dünyayla iletişimin koptuğunu öğrenir, tesistekiler tek başına kalmıştır. Tesis kurallarına uygun bir şekilde hapishaneyi kapatan Abby, Hatchet’ın da tesisten kaçmasını engellemiş olur ama içeridekileri de Hatchet ile birlikte kapana kıstırmıştır.


Çok geçmeden tesisi kapatmanın bir hata olduğu anlaşılır. Hatchet, Citadel’de olmak istediği için bilerek yakalanmıştır. Abby ve diğer görevliler Hatchet’ı yakalamak için peşine düştüklerinde Hatchet’ın hapishaneye Suriye’den kimyasal silah kaçakçılığı yaptığına inanılan bir tutuklu olan Farhan Barakat için geldiğini öğrenir. Ama bu sadece yapbozun ilk parçasıdır. Abby, Hatchet’ın sebeplerini araştırdıkça tesisteki bazı görevlilerin de Hatchet’ın geleceği beklentisi içindeki onun köstebekleri olduğu ortaya çıkar. Abby en yakın arkadaşları dâhil olmak üzere herkesten kuşkulanmaya başlar.


Abby, “Kimin gerçekten iyi insanlar olduğu” sorusunu cevaplamalıdır.

Editör: TE Bilisim