Dans yetenekleriyle izleyiciyi büyülemeye hazırlanan dünyaca ünlü Şarkıcı ve Oyuncu Jenifer Lopez’in başrolünde yer aldığı Hustler filmi, 13 Eylül Cuma günü tüm Cinetime’larda gösterime giriyor.

Hustlers, Wall Street müşterilerine şantaj yapmak için bir araya gelen eski bir striptiz kulübü çalışanlarının hikayesini anlatıyor. Güzel Oyuncu Jennifer Lopez, filmde, ekibin lideri Ramona karakterine hayat veriyor. Filmin oyuncu kadrosunda Lili ReinhartConstance WuJulia StilesCardi BMercedes Ruehl gibi isimler de yer alıyor.

Gerçek bir hikayeden ilham alınarak senaryolaştırılan ve uzun süredir merakla beklenen Hollywood’un bol yıldızlı oyuncu kadrosuna sahip film, komedi – dram türüyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Amerikalı kadın Yönetmen Lorene Scafaria’nin çektiği Hustlers, 13 Eylül’den itibaren Cinetime salonlarında sinemaseverleri bekliyor.

Vizyon filmlerini yakından takip etmenize ve anında biletinizi edinmenize olanak sağlayan cinetime.com.tr ile gelecek programlar hakkında bilgi edinebilir, gişe rekoru kıran filmleri herkesten önce Cinetime’da izleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim