Haftanın en yeni filmlerini sinemaseverlerle buluşturan Cinetime, bu hafta hem büyüklerin hem de çocukların merakla bekledikleri “Angry Birds Filmi 2”yi izleyicilerin beğenisine sunuyor. Türkiye genelinde bulunan tüm Cinetime sinema salonlarında eş zamanlı olarak gösterime girecek olan sevimli dostlarımızın maceraları kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor.

Sevilen bilgisayar oyunundan beyaz perdeye uyarlanan ve Angry Birds filminin devam halkası olan “Angry Birds Filmi 2”de, uçamayan kuşlar ve yeşil domuzların yaşadığı maceralar konu ediliyor. Kuş ve domuz adaları büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadır. Yaşadıkları yeri korumak için harekete geçen Red, Chuck, Bomba ve Yüce Kartal bir süper takım oluşturmaya karar verir. Chuck’ın kız kardeşi Silver’ı da takıma alan ekip, istikrarsız bir ateşkes başlatmak ve yurtlarını kurtarmak için domuz Leonard, asistanı Courtney ve teknik uzman domuz Garry ile de iş birliği yapar. Güçlerini birleştiren ekip, tehlike altında bulunan yurtlarını kurtarabilecekler midir?

Animasyon komedi dalında bu sezonun en iddialı filmlerinden biri olan ve yönetmenliğini Thurop Van Orman’ın yaptığı“Angry Birds Filmi 2”nin Türkçe seslendirmesine Yekta Kopan, Aysun Tapar, Özlem Abacı ve Mazlum Kiper gibi usta sesler hayat veriyor…

Cinetime, ÖzdilekPark Antalya’da 10 Salon, Özdilek Eskişehir’de 10 Salon, Özdilek Yalova’da 7 Salon, Özdilek Kocaeli’de 5 Salon, ÖzdilekPark İstanbul’da 10 Salon, Özdilek Uşak’ta 7 Salon, Özdilek Manisa Turgutlu’da 7 Salon, ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’de 10 Salon, Özdilek Düzce’de 7 Salon olmak üzere 9 ayrı lokasyonda izleyicileri en güzel filmlerle buluşturuyor.

3D teknolojisinin kullanıldığı Cinetime, engelli ve çocuk misafirler için özel tasarım koltukları, ferah fuaye alanlarıyla sinemaseverleri ağırlıyor. Vizyon filmlerini yakından takip etmenize ve anında biletinizi edinmenize olanak sağlayancinetime.com.tr ile gelecek programlar hakkında bilgi edinebilir, gişe rekoru kıran filmleri herkesten önce Cinetime’da izleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim