“ANGRY BIRDS”ÜN YILDIZLARDAN OLUŞAN SES KADROSU BİR MİLYAR ATIŞLA ORTAYA ÇIKARILDI: JASON SUDEIKIS, JOSH GAD, DANNY McBRIDE, BILL HADER, MAYA RUDOLPH VE PETER DINKLAGE

ESPOO, Finlandiya ve CULVER CITY, Kaliforniya. ABD, 
1 Ekim 2014
 – Son 48 saatte Angry Birds hayranları oyunda ortaya çıkan birşey fark ettiler: Bir milyar atıştan sonra, Angry Birds filminin ilk görüntüsünü ve seslendiren ünlü oyuncuları açığa çıkartabiliyorlardı. İşte filmin bu ilk görüntüsü bugün, TSİ 16:00’da tüm dünyada görücüye çıktı.

 

Jason Sudeikis (Horrible Bosses,  We're the Millers) başroldeki sinirli Red karakterini seslendiriyor.  Josh Gad, hızlı Chuck ve Danny McBride (This is the EndEastbound & Down) uçarı Bomb’a sesleriyle hayat veriyorlar.  Bill Hader (Saturday Night Live, Cloudy with a Chance of Meatballs) domuz tarafına katılıyor. Maya Rudolph (Bridesmaids, The Maya Rudolph Show) Matilda ve Peter Dinklage (Game of Thrones, X-Men: Days of Future Past) da efsanevi Mighty Eagle karakterlerini seslendiriyorlar..

ABD’de 1 Temmuz 2016’da vizyona girmesi planlanan Angry Birds’ü Fergal Reilly ve Clay Kaytis yönetiyorlar. Yapımcılar John Cohen ve Catherine Winder. Yönetici yapımcılar Mikael Hed ve David Maisel. Yazar Jon Vitti. Tüm dünyada Sony Pictures tarafından dağıtılacak film bir Rovio yapımı.

Angry Birds’ün Türkiye’de de 1 Temmuz’da vizyona girmesi planlanıyor.

Editör: TE Bilisim