26 Nisan'da sinemada 'Arınma' var! 26 Nisan'da sinemada 'Arınma' var!
Suzanne Collins'in "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes" romanından beyazperdeye uyarlanan film, Açlık Oyunları serisinin öncesini anlatmakta.

Fragmanı paylaşılan filmin yönetmen koltuğunda serisinin üç filmini yöneten Francis Lawrence oturmakta. Senaryosu, Oscar ödüllü senarist Michael Arndt tarafından kaleme alınan filmde Başkan Snow'un gençliğini Billy the Kid dizisiyle ekranda olan Tom Blyth canlandırıyor. Filmin kadın ana karakteri Lucy Baird rolündeyse Rachel Zegler (West Side Story) yel alıyor. Viola Davis'in, oyunların sorumlusu Dr. Volumnia Gaul'a hayat verdiği yapımın kadrosunda Josh Andrés Rivera, Jason Schwartzman, Peter Dinklage ve Hunter Schafer da bulunuyor.



Film, Panem'in zalim başkanı olan Coriolanus Snow'un gençliğini anlatacak. 18 yaşındaki Snow, 10. Açlık Oyunları sırasında 12. bölgeden yoksul bir kız olan Lucy Gray'e mentorluk yaparak Capitol'deki savaştan sonra kötü duruma düşen ailesinin onurunu ayağa kaldrımaya çalışır.  Lucy Gray, hasat töreni sırasında meydan okurcasına şarkı söyleyerek Panem'in tüm dikkatini çekince Snow, kazanabilmek için bir şansları olduğunu düşünür. Şovmenlik içgüdülerini ve yeni keşfedilen politik anlayışlarını birleştiren Snow ve Lucy'nin hayatta kalmak için zamana karşı yarışı, sonunda kimin ötücü kuş kimin yılan olduğunu ortaya çıkaracaktır... 


Editör: TE Bilisim