Hayatın en güzel anlarında sağlıklı ve keyifli olabilmek için sosyal sorumluluk projeleri üreten Central Hospital, yepyeni bir projeye imza attı. Babalara ve Baba adaylarına yönelik başlatılan Baba-Ba Eğitimi’nin ilki, geçtiğimiz günlerde yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. 



ARTIK BABALAR DAHA BİLİNÇLİ

Sağlık Bakanlığı tarafından “Bebek Dostu Hastane” unvanına layık görülen Central Hospital, yıllardır sürdürdüğü sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekledi. Gebelik Eğitimi, Anne Güzellik Saati, Yenidoğan Ev Ziyareti’nden sonra her ay gerçekleştirilecek Baba-Ba Eğitimi Programı, babaların yoğun ilgisiyle 23 Mart 2013’te Central Hospital’da başladı.

Yeni babaların ve baba adaylarının yoğun ilgi gösterdiği Baba-Ba Eğitimi’nde; psikolojik yaklaşımlar, bebek bakımı, bebek banyosu, göbek bakımı, bebeklerde gaz çıkarma ile ilgili bilgiler verildi. Uygulamalı alt değiştirme, bebek banyosu ve bebek masajı yapan babaların oldukça heyecanlı olduğu görüldü. Baba-Ba Eğitimleri’nde katılan kıdemli babalar ise kendi deneyimlerini ve tecrübelerini baba adaylarına aktardı. Babaların ve baba adaylarının merak ettikleri ve akıllarına takılan soruların tümüne interaktif bir ortamda yanıt verildi. Katılım belgesi de verilen babalar eğitim sonunda, Playstation oynayarak günü keyifli bir şekilde sonlandırdı.

Bilgi ve randevu: [email protected]

Editör: TE Bilisim