Müzik dünyasının sevilen ikilisi Ekrem Arpak ve Mehmet Arpak, Arpak Kardeşler olarak çıkardıkları iki albümle de sevenleri tarafından takdir gördüler. Konserlerinde izdiham yaşanan Arpak kardeşler albümlerindeki eserler yanında konserlerinde hep birleştirici ve kardeşlik mesajları veren tavırlarıyla da beğeni topladılar. Barış, dostluk, kardeşlik mesajları veren Arpak Kardeşler, birilerini rahatsız etti ki bu fikirlerine karşı çıkanlardan tehditler almaya başladılar.



Emniyete bu tehditleri ileten Arpak Kardeşler “Yapılan tehditler aile bireylerimize kadar uzanınca evdeki huzursuzluk ve endişe bizi isyan etme noktasına getirdi” dediler.

Bir süredir kasıtlı olarak haklarında darp edildiler ve öldürüldüler haberleri de çıkartılan Arpak Kardeşler “Müzik yaptık, kardeşliği, dostluğu savunduk diye asılmayı mı hak ettik? ” derken “Yaşadığımız sürece biliyoruz ki başarının bedeli ağır oluyor. Biz Arpak Kardeşler olarak bu bedeli göğüslemeye hazırız.  Tayyip Erdoğan’ın başbakanlık döneminde şarkılarıyla gözyaşı döktüğü, O dönemdeki Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül tarafından devlet sanatçısı ödülüne layık görülen sanatçımız Ahmet Kaya’ya  “İki Gözüm” isimli bir eser yaptık diye birden kendimizi ölüm oyununun ortasında bulduk” dediler.
Editör: TE Bilisim