Uzun süre sahnelerde tecrübe edinen, belli bir başarıya imza atmış her sanatçı gibi Tutku Kip de  “Sürgün Olsam” isimli albümüyle hayaline kavuşuyor.

Üniversite eğitimini Kıbrıs’ ta (MIS) Management information systems(yönetim ve bilişim sistemleri) bölümünü bitirerek yapan Tutku Kip, birikimlerini sergileyeceği albümle müzik dünyasına imza atmaya geliyor. Üniversite hayatı boyunca Kıbrıs’ın çeşitli şehirlerinde gece eğlence mekânları ve seçkin otellerde yaptığı programlarla çalışarak eğitimine de devam etti.

Söz, müzik çalışmaları da yapan Tutku Kip, elindeki eserler çoğalıp ve bu eserlerin çok beğeni topladıklarını gözlemleyince, şarkılarını müzik severlerle paylaşmak için bir albüm çalışması yaptı. Jazz ustası Uğur İnal’ dan müzik dersleri aldığını ifade ederken “Uğur İnal hocamdan müzik, sanat ve sanatçı olmak adına çok kısa zamanda birçok şey öğrendim” dedi. Kıbrıs’ta yaptığı sahne çalışmalarının kendisine tecrübe kattığı gibi yaptığı müziğe de boyut kazandırdığını sözlerine ekleyen Tutku Kip, “Sürgün Olsam” isimli albümüyle müzik dünyasındaki yarışta yer almaya hazırlanıyor.
Editör: TE Bilisim