Türk Tiyatrosu’nun iki efsane ismi Müjdat Gezen ve Ercan Bostancıoğlu nam-ı diğer Ateşböceği Ercan, önceki akşam CNN Türk’te Mesut Yar’ın sunduğu ‘Burada Laf Çok’ programına konuk oldular. Ustaların konuk olduğu programda gerçekten laf lafı açarken, usta-çırak ilişkisinin genç oyuncuların en büyük kazanımı olduğu vurgulandı.


BİRLİKTE FASIL  YAPTILAR!

Canlı yayında ud ziyafeti çeken Ateşböceği Ercan, Müjdat Gezen ile birlikte ‘Ömrüm Seni Sevmekle Nihayet Bulacaktır' adlı şarkıyı seslendirdiler. Programda zaman zaman ilginç anılar ve fıkralar anlatan ikili programın stand-up havasında geçmesini sağladılar.


50 YILLIK DOSTLAR

Ercan Bostancıoğlu ve Müjdat Gezen’in  50 yıllık arkadaş olduklarını belirtirken, Ateşböceği Yalçın ve Orhan Boran ile birlikte olan anılarını paylaştılar.


Ateşböceği Ercan, geçen yıl kaybettiğimiz Ateşböceği Yalçın ile Can Yücel’in mezarlarının Datça’da karşı karşıya olduğunu belirterek “Yalçın onun hayranıydı, şimdi karşılıklı yatıyorlar” dedi.


“BENDEN BÜYÜK OLDUĞU İÇİN HALA DERİM”

Müjdat Gezen, “Ercan benden biraz büyük olduğu için kendisine hala derim” diyerek espri yaparken, Ercan Bostancıoğlu “Ben şov adamıyım, Müjdat’ın babasıyla da çalıştım, Müjdat’la da birbirimizin sağlamasını yaparız” diyerek ilginç açıklamalar yaptılar.  İkili program sonrası birlikte objektiflere poz verdiler.


'YAPIŞIK KARDEŞLER 2' GELİYOR!

Ünlü oyuncu ve sunucu İlker Ayrık, Ercan Bostancıoğlu'nu kuliste ziyaret ederken "Yapışık Kardeşler" sinema filminin ikincisini çekeceğinin müjdesini verdi. Ercan Bostancıoğlu ve İlker Ayrık bir süre sohbet edip komedi filmleri üzerine konuştular.

Editör: TE Bilisim