Yeni filmi “Sarmaşık” ile Sundance Film Festivali 2015’te yarışacak olan yönetmen Tolga Karaçelik’ten sevindirici bir haber daha! Genç ve başarılı yönetmen Karaçelik; “yetenek avcısı” olarak bilinen, Joel and Ethan Coen, Wes Anderson,  Noah Baumbach,  Alfonso Cuaron, Asghar Farhadi gibi yönetmenler ve Johnny Depp, Edward Norton, Anthony Hopkins, Ewan McGregor, Tilda Swinton gibi oyuncuların menajerliğini yapan United Talent Agency (UTA) ile anlaştı. Başarılı yönetmenin, uluslararası alandaki menajerlik işlerini, tüm dünyada eğlence endüstrisinin bir numarası olarak bilinen United Talent Agency yürütecek. 

Beverly Hills, California ve New York’ta ofisleri olan United Talent Agency (UTA); dünyanın en büyük sanatçı ve yayıncı temsilcilik ajanslarından biri. UTA, bünyesindeki 135’den fazla menajeriyle, Joel and Ethan Coen, Wes Anderson,  Noah Baumbach,  Alfonso Cuaron, Asghar Farhadi ve Johnny Depp, Edward Norton, Anthony Hopkins, Ewan McGregor, Tilda Swinton gibi dünyaca ünlü yönetmen ve oyunculara, yazarlara, yapımcılara, stüdyo sanatçılarına, telif hakkı sahiplerine, yeni teknoloji firmaları ve markalarına hizmet veriyor. UTA, dünyaca ünlü bu isimlerin sinema, televizyon, müzik, dijital medya, bilgisayar ve video oyunları, reklamlar, dublaj, markalaşma ve lisans, kurumsal danışmanlık ve eğlence pazarlama gibi uygulama sektörlerinde temsil edildiği, dünyanın en büyük menajerlik ajansları arasında yer alıyor. 

1991 yılında Peter Benedek, Jim Berkus, Jeremy Zimmer tarafından kurulan United Talent Agency (UTA), eğlence endüstrisinin dünyaca ünlü birçok ismini, mevcut ve yeni oluşan bir çok alanda temsil eden öncü kuruluşlardan biri olarak biliniyor. 

Editör: TE Bilisim