Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu bünyesinde sahnelenen “YATAK ODASI DİYALOGLARI” oyununun finalinde oyunun başrol oyuncuları Levent Ülgen ve Goncagül Sunar, oyunu izlemeye gelen Talat Şener’i sahneye davet etti.
 



Sahnede diz çöken ve kız arkadaşı Gizem Ünaldı’ya evlilik teklifi eden Talat Şener’i herkes ayakta alkışlarken, oyunun başrol oyuncusu Levent Ülgen, “Ben de 3 sezondur devam ettiğimiz, kadın – erkek ilişkilerini konu alan bu oyun da oynamaya başladıktan sonra evlilik korkumu yenip, evlendim. Genç tiyatro sever Talat Şener’i cesaretinden dolayı kutluyorum. Ve gençlere mutluluklar diliyorum” dedi. Oyunun diğer başrol oyuncusu Goncagül Sunar da, “Tiyatro sahnesinde evlilik teklifi bence oldukça enteresan ve romantik bir teklif. İlişkileri konu alan bir oyunda evlilik teklif etmekte ayrıca anlamlı… Tüm ekip mutluluklar diliyoruz” dedi.
 
Birol Güven’in aynı adlı kitabından tiyatro sahnesine uyarlanan ve  Galip Erdal’ın yönetmenliğini yaptığı “Yatak Odası Diyalogları” oyunun da başrolü Goncagül Sunar ile usta oyuncu Levent Ülgen paylaşıyor…
 
 
 
6 ARALIK CUMARTESİ
AKATLAR K.M.
20:30
14 ARALIK PAZAR
ZORLU CENTER PSM
16:00
 
Editör: TE Bilisim