Geçtiğimiz akşam Caddebostan Kültür Merkezi'nde sahnelenen Aziz Nesin'in yazdığı, Haldun Dormen'in yönettiği, Dilek Başaran, Ayberk Attila ve Tiraje Başaran'ın sahnelediği "Hadi Öldürsene Canikom" adlı oyun, izleyicisine önce keyifli, sonrasında ise duygusal anlar yaşattı.


24 sene önce Dilek Türker'in kurduğu Tiyatro Ayna ile Aziz Nesin'e bir selam gönderen oyun, usta sanatçıların performanslarıyla izleyicileri kahkahaya boğdu. Oyunun finalinde ise Dilek Türker, yaptığı konuşmayla dakikalarca ayakta alkışlandı.



Konuşmasından sonra Türker, oyunu izlemeye gelen Alican Koçak'ı sahneye davet etti. Sahneye çıkan Koçak, diz çökerek seyircilerin arasındaki kız arkadaşı Meltem Şen'e evlilik teklifi etti. Genç kızın teklifi kabul etmesiyle salonda duygusal anlar yaşandı. Çifti ilk kutlayan Dilek Türker, "Bize ilk böyle bir teklif yapmak istediğini söylediğinde magazinel şeyleri sevmediğim için onaylamamıştım. Ancak çiftin tiyatro aşığı olduğunu öğrenince seve seve kabul ettim. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

Editör: TE Bilisim