Rol yeteneğini yakışıklı fiziğiyle tamamlayan oyuncu Serkan Üşenti’ye şans üstüne şans doğmaya başladı.

Hannover doğumlu olan ve Süleyman Demirel Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra tiyatro-sinema dünyasında yer alan oyuncu Serkan Üşenti’nin hayatı, Amerikalı yönetmen JOEL LEANG’ın Türkiye’de çektiği bir sinema filminin setinde tanışmasıyla değişti.

Ünlü yönetmenin keşfetmesiyle sinema sektörüne giren ve hızlı adımlarla ilerleyip ‘Anadolu Efsaneleri’, ‘Doku’, ‘Üç Kadın Üç Keder’ isimli sinema filmlerinde rol alan Üşenti, ‘Kanıt’ isimli TV dizisinde de oynadı.

Oyunculuğu, ‘Kendini tanımanın en iyi yolu’ şeklinde benimseyen ve kendini eleştirmekten çekinmeyen Üşenti, şimdilerde yeni bir sürprizle gündeme gelmeye hazırlanıyor.


Başarılı çıkışın ardından yıldızı parlamaya başlayan oyuncunun kapısına bir şans daha dayandı.

 

Serkan Üşenti’nin şimdilik ismini vermek istemediği ve hiç beklemediği bir yapımcı firmadan gelen teklif telefonu geleceği parlak oyuncunun yüzünü bir kez daha güldürdü.

Yapımcı firmanın ünlü bir oyuncu ile anlaşamayıp yerine Serkan Üşenti’yi oynatmak istemesi üzerine yaşanan gelişme, oyuncu ile yapımcının anlaşma sağlamasıyla noktalandı.

Serkan Üşenti’nin kimin rolünü kaptığı ve hangi projede yer alacağı merak konusu oldu. Ancak çevresindeki kem gözlerden korktuğunu söyleyen Serkan Üşenti, proje başlayana kadar açıklamada bulunup isim vermek istemediğini belirtti. 

Editör: TE Bilisim