Hazırlayıp sunduğu bu gezi programının ilk 7 ayında dünyayı iki kez gezen Seda Kement, ara verdiği oyunculuğa geri döndü.

Tiyatro dünyasına Yıldız Kenter’in öğrencisi olarak sıkı bir giriş yapan Seda Kement, rol aldığı ekranların başarılı dizileri arasındaki Annem, Gümüş, Yabancı Damat ve birçok önemli yapımda yer alarak oyunculuktaki rüştünü de ispatladı. Sevilen oyuncu ve sunucu Seda Kement “Oyunculuk yaparken de program sunarken de rol kesmiyor samimi ve en doğal halimle kamera karşısında oluyorum, başarımın sırrı budur” dedi.

Sinema filmi “Pirdino” ile 20 Kasım’da beyaz perdede boy gösterecek olan Seda Kement “Çocuklar için çok keyifli bir sinema filmi geliyor. Türkiye’nin ilk reel animasyon filminde başrolü çocuklar ve animasyon karakterlerle paylaştım. Karşımda animasyon karakterler varmış gibi oynamak benim için zor bir deneyim oldu” dedi. Siyah Martı filmin yapımcılığını üstlendiği  “Pirdino” isimli Türkiye’nin ilk reel animasyon çocuk filminin yönetmenliğini Günay Köker yaptı. TRT çocuk ekranlarında dizi film olarak yayınlanan yapımın, sinemaya da aktarılması fanatiklerini sinema salonlarına taşımayı ve muhteşem bir görsel şölenle keyiflendirmeyi amaçlıyor.

Editör: TE Bilisim