Rock müzik severlere açıkhavada yüzdeyüz müzik keyfi yaşatan Park’ta Rock konserleri, 35 yıllık serüveniyle Türkiye’nin en köklü gruplarından, heavy metalin yaşayan efsanesi Pentagram ile devam ediyor! Heavy metal müziğin devi Pentagram, 6 Ağustos Cumartesi akşamı şehrin rakipsiz eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ta vereceği konserle İstanbul’u sallayacak. Öncesinde ise Hazy Hill, tam 22 yıl sonra ilk kez çok gürültülü bir şekilde KüçükÇiftlik Park sahnesinde metal tutkunlarıyla buluşacak. Yüzdeyüz Müzik katkıları ve URU organizasyonuyla düzenlenen konserin biletleri Biletix’te!

14 yıldır İstanbul’da rock müziğin kalesi haline gelen KüçükÇiftlik Park’ta geçtiğimiz yıla damga vuran ve bu yıl da müzikseverlerden büyük ilgi gören 100% Müzik Sunar: Park’ta Rock serisinin 2022 konserleri, 6 Ağustos Cumartesi akşamı Pentagram’la devam ediyor.

“Kendi Düşen Ağlamaz”a 2 Ödül Birden “Kendi Düşen Ağlamaz”a 2 Ödül Birden

Yurtdışında kullandığı Mezarkabul adıyla uluslararası alanda da büyük başarılara ve konserlere imza atan Pentagram, metal müzikte Türkçe söz ile ney, bağlama ve bendir gibi müzik aletlerini kullanarak müziğini daha geniş kitlelere duyuruyor. 35 yılı geride bırakan ve yıllar içinde bünyesinde birçok müzisyeni ağırlayan Pentagram, KüçükÇiftlik Park’ta vereceği konserde sahneye Cenk Ünnü, Gökalp Ergen, Hakan Utangaç, Metin Türkcan, Murat İlkan, Ogün Sanlısoy ve Tarkan Gözübüyük ile çıkacak. Grup son dönemde paylaştığı Pride, Sur ve Bu Düzen Yıkılsın gibi teklilerin yanı sıra Unspoken, MMXII, Akustik, Popçular Dışarı, 1987 gibi unutulmaz albümlerinden Geçmişin Yükü, Şeytan Bunun Neresinde, Bir, Sonsuz gibi ölümsüzleşen şarkılarını da seslendirecek.

1988’de Ankara’da kurulan Hazy Hill ise tam 22 yıl sonra tekrar sahnede olacak. 1995 yılına kadar yurtiçinde ve yurtdışında birçok konserler veren ve EP’ler yayınlayan grup, o dönemde çıkardıkları Murky Bedlam (1990), Fan of Your Fancy (1992) ve Torchin' the North Pole (1995) ile Türk metal müzik tarihinde önemli bir yere sahip oldu. 2000 yılında yayınladıkları 8800 adlı albümden sonra sessizliğe gömülen Hazy Hill tam 22 yıl sonra çok gürültülü bir şekilde tekrar sahnelere geri dönüyor!

 

Yüzdeyüz Müzik katkıları ve URU organizasyonuyla sezon boyunca devam edecek olan Park’ta Rock konser serisinin biletleri Biletix’te! 
Editör: TE Bilisim