GELECEK VAADEDEN ÖZLEM CEYLAN BOĞAZ'DA YAŞGÜNÜNÜ KUTLADI

Bebek koyunda demirleyen Görkem–34 isimli gezi teknesinde bir araya gelen televizyonun renkli siması usta yorumcu Ünsal Yörür, Faruk K, sosyetenin ünlü oryantali Dora, Mine Teza, Murat Açıkgöz, Birben Nukan, Adnan Fırat, Neco Öz, Ayfer, Canan Gücle, Gülşah Sunguroğlu, Şeyda Aydın, Beyhan Kocaman, Fatih Aslan, Hikmet Avdan, Güral, Dilek, Oyuncu Muharrem Erdemir ve gazeteci-yazar Orhan Karvar, kaptan Emrah Yüksek’in vira demesiyle 19.30’da Bebek Koyu’ndan Boğaz’ın serin sularına açıldı. 

 
Şiddetli bir şekilde bastıran yağmura rağmen keyiflerini bozmayan dostlar grubu Özlem Ceylan’ın ve Ünsal Yörür’ün buğulu sesinden dinledikleri birbirinden güzel parçalarla mutluluğun doruklarına ulaştılar. Türk haberlerden Cemal Bilge’nin Ankara’da olması nedeniyle katılamadığı organizasyonda birbirinden güzel şiirler dile getirildi. Güzelliklerin yaşandığı teknede buna birde Dora’nın muhteşem oryantali eklenince boğazın sakinleri gıpta ile izledikleri tekneden gelen müzik sesine eşlik etmekten kendilerini alamadılar... 
 
Gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlenen dostlar grubu, demir aldıkları Bebek Koyu’na döndüklerinde adeta mutluluktan uçuyorlardı. Özlem Ceylan’ın yeni yaşını kutlayan sanatçı ve basın mensubu dostları, böylesi güzel bir organizasyona imza atanlara ve emeği geçen müzisyenler ile tekne çalışanlarına teşekkür etti.

Muharrem  ERDEMİR  

Editör: TE Bilisim