Moda severlerden gelen yoğun talepler sonucu 2. Sezona devam eden codentry ve Özge Ulusoy, Sonbahar-kış koleksiyonu Eylül ayında codentry mağazalarında...

Güzel model Özge Ulusoy ‘‘ Özellikle kalem etek ve jeanlerin çok ilgi çekeceğini düşünüyorum çok dişi bir koleksiyon oldu. Bana sürekli sorulan soru kendinizde en çok neyi beğenirsiniz? Arkadaşlarım bana bayan bacak der, bende en çok bacaklarımı beğenirim’’ dedi.

Modanın yeni çizgisi Codentry ve güzel oyuncu, sunucu, model Özge Ulusoy’un “DIFFERENT” 2014-15 Sonbahar-kış koleksiyonu, gündüz işe giderken, öğle yemeğine çıkarken ve akşam yemeğine davetliyken giyebileceğiniz spor, şık ve elegan tasarımlarıyla Eylül’de moda severlerle buluşuyor.

Bu sezonun son trendi derinin triko, ve jeanle bütünleşerek spor şık tasarımlar tüm farklılığıyla iddialı bir giriş yapıyor. Ağartma ve random yıkama, vücudu formda gösteren jeanlerin dikkat çektiği modeller kendini gösteriyor. Toprak tonları, safran, siyah, kemik ve bordo renklerin ön planda olduğu blezır ceketler, Jean ceketler,  ekoseler spor ve şık olarak kombinlenerek gündüzden geceye 70 parça tasarımlarla kadının dişiliğini yansıtıyor.

 

Güzel oyuncu, model ve sunucu Özge Ulusoy “ Geçen ilk sezon benim için büyük bir deneyim oldu. Hangi modeller ve hangi ürünler daha çok ilgi gördü nelerde başarı sağlamışız görmüş olduk. Koleksiyonuma yoğun ilgi beni ve codentry’i çok heyecanlandırdı ve bu sezon tekrar beraberiz. Yine kendi sevdiğim ve ne giymek istiyorsam onun üzerinden oluşturduk koleksiyonu. Sonbahar kış koleksiyonumuz  da çok renkli ve enerji dolu t iddealı tasarımlar var.  Viskonlar, trikolar, rayon kumaslar , jean ve deri kombinleri ve ayni zaman da spor kıyafetler de olacak. Bu kışa bomba gibi parçalarla giriyoruz J ‘’ dedi. 


Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve tasarım Direktörü Zehra Işık ‘’ Özge’yle çok güzel bir sezon geçirdik. Gelen ilginin yoğun olması ve sürekli sorulan sonbahar-kış koleksiyonu olacak mı? Sorularına farklı ve geniş bir yelpazeyi hedef alarak güzel bir koleksiyon oluşturduk. Özellikle bu sezonun modası deriyi Jean ve triko ile buluşturarak kadın formunu ince gösteren dikkat çekici tasarımlar hazırladık. İlginin daha çok olacağını düşünüyoruz’’ dedi.


Editör: TE Bilisim