Sette çok eğlenceli vakit geçiren çocuklar, hayranı oldukları oyuncularla fotoğraf çektirdiler. Sette güzel vakit geçiren çocuklarla tüm oyuncular yakından ilgilendi.  Bu ziyaretten sonra Ahmet Kural , Murat Cemcir ve Selçuk Aydemir başta olmak üzere tüm set ekibine teşekkür eden Otizmli gençlerin kulüp yetkilileri “Ahmet Kural, Murat Cemcir, Selçuk Aydemir ve tüm Kardeş Payı ekibi , Otizmli Gençlerimizin Seçemedikleri Hayata ortak oldular ve çocuklarımızın yüzlerini gülümsettiler. Çok teşekkür ederiz” diyerek açıklamada bulundu.


                                                    

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, proje tasarımını ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir’in yaptığı dizinin başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan, Ayşe Kökçü, Şinasi Yurtsever, Ali İhsan Varol, Berfu Öngören, Korhan Herduran, Ahmet Dursun, Barış Yıldız, Sadık Gürbüz, paylaşıyor.

Dizide Ahmet Kural (Metin) ve Murat Cemcir(Ali)  su tesisatçısı, Seda Bakan ise  evin geçimini sağlayan akıllı küçük kardeş (Feyyza) karakterine can veriyor.

Editör: TE Bilisim