“Star Avı” isimli yarışma programı ile dikkat çeken yakışıklı popçu Süleyman Akyıldız için özel haber hazırlayan ünlü sanatçı Onur Akay, Twitter adresinden eğitimli seslere basının destek vermesini istedi. İmtiyaz Sahibi olduğu Onur Akay Medyadan haberi yayınlayan Akay, daha önce ise Ramazan ayında sunduğu televizyon programına Akyıldız'ı konuk etmişti.

İşte o haber:

Genç kızların sevgilisi Süleyman Akyıldız, DJ Cihat Uğurel`le beraber yaza iddialı bir giriş yaptı

Sözleri Zeynep Talu’ya, müziği ise Garo Mafyan’a ait olan ve daha önce Of Aman Nalan’ın seslendirdiği "Tutmayın Beni" isimli sevilen şarkıya, iki başarılı müzisyen Süleyman Akyıldız ve Dj Cihat Uğurel yepyeni bir soluk getirdi.


Profesyonelliğe ilk olarak televizyonda yayınlanan “Star Avı” isimli yarışma programı ile adım atan ve ikinci olan Süleyman Akyıldız, “Zor Bulursun” albümünü ve “Vaktin Doldu” isimli single çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sunmuştu. Konservatuar eğitimi nedeni ile kısa bir süre albüm çalışmalarına ara veren yakışıklı popçu, Dj Cihat Uğurel`le beraber yaptığı single çalışması ile, müzik piyasasına hızlı bir giriş yaptı. Akyıldız müzisyen bir aileden geliyor. Yıllarca müzik eğitimi ve önemli isimlerden şan dersi alan genç popçu, müzik eğitimine Haliç Üniversitesi Konservatuarı’nda devam ediyor. Aynı zamanda sahne ve konser çalışmaları aralıksız süren popçunun, kendi bestelerini ise ünlü isimler albümlerinde okuyor.

DJ Cihat Uğurel ise, 2011 yılında ilk albümü ile tüm dünyanın dikkatini çekmiştir. Dolapdere Bing Gang için yaptığı ve Türkiye’deki en iyi düzenlemelerden biri olarak kabul edilen, “Gimme Hope Jo’anna” isimli şarkı büyük beğeni toplamıştır. Ajda Pekkan, Tarkan, Serdar Ortaç, Mustafa Sandal, Hande Yener, Murat Boz ve Gülşen gibi çok sayıda ünlünün şarkılarına ise remixler ve düzenlemeler yapmıştır.

İkilinin oynadığı ve tüm müzik kanallarında yayına giren klibin yönetmenliğini Erkan Nas üstlendi. Star Odası Prodüksiyon etiketi ile yayınlanan single ise, tüm dijital platformlarda yerini aldı.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Editör: TE Bilisim