Dün gece canlı yayınlanan Berna Ant ve Mustafa Şahin'in sunduğu Türlü Show'a Türk sanat müziğinin sevilen sanatçısı Onur Akay konuk oldu.

Programda konuklarına Adana kebap ikram etmek isteyen sunucular, getirdikleri usta için sütüdyo dışına mangal hazırladılar. Onur Akay, Türkiye gazetesi yazarı gazeteci Oğuzhan Müezzinoğlu'na armağan ettiği duygusal şarkısını okumaya başlayınca, ekranda ilginç görüntüler ortaya çıktı. Akay'ın şarkısının arasına kebap görüntülerinin girmesi ise geceye damgasını vurdu.

Monitörden durumu fark eden Akay, "Tam Türlü Show oldu. Bu görüntüler Okan Bayülgen'in medya arkasına düşer" dedi.

2004'te Kanal 6 ekranlarında yaptığı programlarla Okan Bayülgen'in dilinden kurtulamayan ve medya arkasının unutulmazları arasında olan Onur Akay, program sunucusu Berna Ant'a canlı yayında değeri çok yüksek olan pırlanta taşlı bir kolye hediye etti. Programın diğer konuğu, Arapların atakoykbb.com Tarkan'ı olarak ün yapan Tomy Omran'ın ise sunucuya yakut taşlı set hediye etmesi izleyenleri şaşırttı. Programa ayrıca, Yeşilçam'ın en güzel gülen gözlerine sahip olan sinema oyuncusu Sevda Sevil Aktolga, bir döneme şarkıları ile damga vuran Grup Laçin'in solisti Hakan Alkar, Cemil İpekçi'nin gözde mankenlerinden Okan Canbolat konuk oldu.

Kaynak: Anadolu Ajansı 
Editör: TE Bilisim