BURAK BUYRUK – YALNIZLIK ABİDESİ 

ÖNCE KULAĞA SONRA RUHA..

Duygusal bir ukalanın iç hesaplaşmaları ve şiddetli yalnızlık duygusu tarafından tetiklenen şarkılar.

Rock Müziğin alternatif ismi Burak Buyruk, Yalnızlık Abidesi  adlı albümü ile müzikseverlere merhaba demeye hazırlanıyor.

Ruhunuzu ve kulağınızı zorlayacak şarkıları ile Burak Buyruk , bu yılın en çok konuşulacak, en özel albümünü Sekiz Müzik Yapım etiketiyle müzikseverlere sunuyor.

Müzik çalışmalarına yurtdışından geldikten sonra ağırlık veren sanatçı, iki yıl üzerinde titizlikle çalıştığı Yalnızlık Abidesi adlı ilk albümünü geçtiğimiz günlerde tamamladı, çalışma ilk önce dijital platformlarda yerini aldı.

Sözü ve müziği kendisine ait 8 şarkıdan oluşan , prodüktör koltuğunda Sertaç Ekiz’i gördüğümüz, kayıt aşamasından kartonetine kadar özenle çalışılmış bu özel albümde canlı performansları ile sanatçıya grubu eşlik ederken, Aranjelerde İlkin Kitapçı ,Emrah Alpat ve Sertaç Ekiz’i görüyoruz.

Kollarımda isimli çıkış şarkısını ilk kez  Kral Pop TV’nin düzenlediği Kral Fest 2014’te seslendiren sanatçı, büyük  ilgi görürken, sanatçı sahne programlarına ve Kollarımda’nın video klip çalışmasına devam ediyor.

Parça Listesi :

Yalnızlık Abidesi
Kollarımda
Dibe Vur
Koşan Adam
Dönüş Yok
Enteresan Hayat
Aşk İstiyorum
O Artık Beni İstemiyor

Editör: TE Bilisim