YEPYENİ BİR NİLAY DORSA “BU YAZ” BENİM DİYOR…

Müzik sektörüne 2010 yılında merhaba diyen Nilay Dorsa müzik kariyerine emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.Stüdyo ve şan eğitimleri aldığını belirten Nilay Dorsa 2014’ün yazına damga vuracak “BU YAZ” parçasını sevenlerinin beğenisine sundu.

Söz ve müziği Erem Yıldız’a, aranjesi Ali Tolga Demirtaş’a ait olan “BU YAZ” ile müzik dünyasına canlılık getiren Nilay Dorsa şarkısının klibi için ilginç açıklamalarda bulundu.



NİLAY DORSA BU YAZ YEŞİLE GÜNEŞE MAVİYE DÖNDÜ

“BU YAZ" benim en doğal halimi ekranlara yansıtıyor. Çok başka bir NİLAY DORSA karşınıza çıkıyor. Bu şarkım ve bu klibimle “BU YAZ" adeta gömlek değiştiriyorum.Fanlarım bile müzikteki yeni duruşuma çok şaşıracaklar. Artık sıradışı ve çılgın imaj benim için geride kaldı, bende doğadaki gibi canlandım, yeşile güneşe, maviye döndüm..

BU YAZ HERŞEY BENİM İÇİN TAMAMEN ORGANİK

"BU YAZ" ile herşey benim için tamamen organikleşti... Artık benim için yaşam ve  müzik daha organik ve daha doğal.. “BU YAZ” ile sahiller, radyolar,televizyonlar  daha eglenceli, daha canlı olacak
” dedi.

Mustafa Özen yönetmenliğinde Antalya’da 3 günde çekilen klipte Nilay Dorsa tam bir tatil görüntüleriyle karşımıza çıkıyor.



KLİP LİNK : http://www.youtube.com/watch?v=4d9Q_HqX9TI

Editör: TE Bilisim