Kendisi ve gelecekteki hedefleri hakkında tüm soruları içtenlikle cevaplayan Pelin Süder, Kuzey Rüzgârı Yusuf’un Türkiye’deki erkek oyuncuların tamamına yakınının gay olduğunu söylemesine cevap vermek istemedi.

Pelin Süder; Mısır asıllı melez olduğunu, Amerika’da New York film akademisi mezunu olduğunu, Serkant Yaşar Kutlubay’ın kendisini keşfedip 5 yıllık sözleşme yaptığını Kutlubay Film’in çekeceği 6 sinema filminde başrol oynayacağını söyledi. Ayrıca birçok film ve dizi teklifleri aldığını, önümüzdeki sezon bu tekliflerden birini değerlendireceğini açıkladı.

Türkiye’deki oyunculuk eğitiminin çok yetersiz olduğunu, bu nedenle de iyi oyuncu yetişmediğini söyleyen Pelin, ‘Özellikle korku filmlerinde rol alabilecek düzeyde oyuncu hiç yok’ dedi.

Aksiyon filmleri için de bayan oyuncu bulunamadığını söyleyen Pelin Süder, bu eksikliği kapatacağını yakın dövüş ve aksiyon sahneleri için eğitim almaya da başladığını sözlerine ekledi.

Türkiye’de yanlış bir inanış olduğunu, şöhrete soyunularak gidildiğinin zannedildiğini, her soyunanın kendinin şöhret olacağına inandığını söyleyen oyuncu ‘Yalnızca soyunmakla hiçbir şey olmaz’ dedi.

Harika bir ekibin içinde olduğunu ve Serkant Yaşar Kutlubay’ı çok sevdiğini dile getiren Süder, Kutlubay’ın da kendisini sevdiğini, uyum içinde çalıştıklarını vurgulayarak ‘Türk sinemasına bomba gibi geldiğini’ müjdeledi.

Kuzey Rüzgarı Yusuf da Pelin Süder’in bu açıklamalarına karşılık ‘Sırtını Serkant Yaşar Kutlubay’a dayayarak arkanı sağlama almışsın. Çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum’ saptamasını yaparak programı sonlandırdı.

Editör: TE Bilisim