Yapımcı yönetmen Serkant Yaşar Kutlubay çekimleri tamamlanmak üzere olan Ürperti adlı filminin ardından çekeceği yeni filmleri Dolunay, Tamaya 2 Diriliş, Tamaya 3 Son Kurban, Abazalar Bodrum’da, Kan Kokusu, Kan Banyosu, Ölüme 5 Kala, Abazalar Kiev’de ve Mühürlü Köşk 2 Araf filmlerinde bu güne kadar yaşadığı bayan oyuncu problemini tekrar yaşamamak için yeni bir star arayışına şimdiden başladı.

Kutlubay, müzik sektörünün önde gelen yapım şirketlerinden On Numara Production’ın tavsiyesi ile starını Hollanda’dan buldu.

Eindhoven’de yaşayan ve oyunculuk eğitimini orada alan 22 yaşındaki seksi ve güzel Hacer Kutlu, Türkan Şoray ve Gülşen Bubikoğlu’na benzerliğiyle dikkat çekiyor.

Önceki filmlerinde de Almanya’dan, Mısır’dan, Amerika’dan, Bulgaristan’dan, İtalya’dan, Makedonya’dan ve Fransa’dan genç güzel oyuncular keşfedip Türkiye’ye getiren, onlara filmlerinde rol veren Kutlubay, Hacer için  ‘Hem güzel, hem yetenekli. Türkiye’de çok kolay zirveye çıkacağına inanıyorum’ dedi.

Daha şimdiden ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ filminin yeni versiyonu için Kemal Seden’den teklif alan Hacer’e övgülerini sürdüren Kutlubay ‘Hacer’in önü açık. Yine bir star keşfettiğim için çok mutluyum’ sözleriyle duygularını dile getirdi.

Hacer Kutlu ise ‘Türkiye’de oyunculuk yapmayı çok istiyordum korku filmlerini de çok severim. On numara Production’ın sahibi yapımcı Yılmaz Bey’in aracılığıyla Serkant Yaşar Kutlubay’la tanıştım. Bir kaç gün içinde Türkiye’ye gelip sözleşmeyi imzalayacağım’ dedi.

Editör: TE Bilisim