‘Kampüsler Yarışıyor’ programını sunmaya başlayan Kemal Uçar, aynı anda üç ayrı projede yer almanın mutluluğunu yaşıyor…


Başarılı oyuncu Kemal Uçar geçen hafta birinci bölümü yayınlanan ‘Kampüsler Yarışıyor’ adlı yarışma programı ile haftanın 6 günü TRT Okul’da izleyiciyle buluşuyor.  Hafta içi her akşam saat 21.00 ‘de TRT Okul ‘da yayınlanan  10’ar dakikalık bölümlerde başarılı olan yarışmacılar Cumartesi akşamı büyük finale 10 Puan avantajla başlamaya hak kazanıyor. Birbirinden eğlenceli  yarışmaların yer aldığı programda 5 kişilik takımdan oluşan iki grubun yer aldığı üniversiteli öğrenciler her akşam yarışarak, Cumartesi akşam ki  60 dakikalık büyük finale kalabilmek için elinden gelen hüneri  gösteriyor.


Üç koldan birden...

‘Kampüsler Yarışıyor’da;  ‘Şahane Pazar’ , ‘Survivor’ tarzı eğlenceli  oyunların yapıldığını söyleyen  Kemal Uçar, dizi oyunculuğu, sinema oyunculuğu derken yarışma sunuculuğuyla sevenlerine sürpriz yaptı. Arazide eğlenceli etap oyunların yer aldığı program daha ilk bölümden gençlerin dikkatini çekmeyi başardı.

7 Güzel Adam adlı dizide canlandırdığı Nuri Pakdil karakteriyle büyük beğeni toplayan sanatçı, “Orada yakın tarihimize değinirken, şairlerin ve edebiyatçıların hayatları da gözler önüne seriliyor. Kahramanmaraş’ta sette büyük bir uyum içerisinde çalışıyoruz” dedi.

Giray Altunok ile birlikte senaryosunu yazıp başrollerinden birini oynadığı ‘Tut Sözünü’ adlı sinema filminin 21 Kasım da vizyona gireceğini söyleyen sanatçı, “Yönetmenliğini Oğuz Çelik’in yaptığı fantastik komedi türünde ki filmde Zafer Algöz, Erkan Can, Demet Özdemir gibi başarılı oyuncularla birlikte rol almak benim için oldukça keyifliydi ” diyerek üç koldan birden geldiğini söyledi.

Editör: TE Bilisim