TRT 1’in yeni dizisi ‘Kasaba Doktoru ‘Kasaba Doktoru’, TRT 1 ekranında büyük ilgi görmeye devam ediyor. Hikayesi ve karakterleri ile çok beğenilen dizi, sosyal medyada da kısa sürede trendler arasına girdi.

“Kendi Düşen Ağlamaz”a 2 Ödül Birden “Kendi Düşen Ağlamaz”a 2 Ödül Birden

 

‘Kasaba Doktoru’nun zengin oyuncu kadrosunda Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Tarık Uğur Özenbaş, Barış Yalçın, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever yer alıyor. 

 

Üç idealist doktorun kesişen yolları…

Dizinin yönetmenliğini Arda Sarıgün üstlenirken, senaryoda ise Barış Erdoğan ve İlker Arslan imzası var. Farklı hikayesi, ilgi çekici karakterleri ve zengin oyuncu kadrosu ile ekranların yeni favorisi olacak ‘Kasaba Doktoru’, üç idealist doktorun hikayesini konu alıyor.

 

‘Kasaba Doktoru’nda babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar veren yetenekli ve gelecek vaat eden Ömer (Deniz Can Aktaş) ile kendini hayat kurtarmaya adamış efsane cerrah Hakan’ın (Ozan Akbaba) şehre uzak bir belde hastanesinde yollarının kesişmesiyle yaşananlar ele alınacak. Hakan Hoca, Ömer ve idealist doktor Leyla’yı (Hazal Subaşı) bir araya getiren bu kasaba hastanesinde, insanlara yardım etmek için elinden geleni yapan üç doktorun azimli mücadelesi gözler önüne serilecek.

 

Oyuncular uzmanlarla çalışıyor…

‘Kasaba Doktoru’nun çekimlerinin büyük bölümü, sanat ekibinin titiz çalışmaları ile hazırlanan kasaba hastanesi dekorunda gerçekleştiriliyor. İzleyiciyi doktorların dünyasına taşımaya hazırlanan ‘Kasaba Doktoru’nun oyuncuları ise canlandırdıkları karakterin uzmanlık alanına göre danışmanlarla bire bir çalışıyor. Dizinin başrol oyuncuları ayrıca set öncesi uzman kadrolar tarafından yoğunlaştırılmış bir eğitimden geçerek çekime hazırlandılar. 

 

‘Kasaba Doktoru’ yeni bölümleriyle her cuma TRT 1’de… 
Editör: TE Bilisim